ÅF söker erfaren Tidsplanerare till bygg- och fastighetsprojekt

 
ÅF söker erfaren Tidsplanerare till bygg- och fastighetsprojekt

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång.
Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser, skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa, men vår verksamhet och våra kunder spänner över hela världen.

För vår branschledande kund ÅF Projektledning söker vi Tidsplanerare till bygg- och fastighetsprojekt.

Placeringsort: Stockholm, Uppsala, Västerås, Göteborg eller Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som tidplanerare ansvarar du för dokumentation av projekttidplaner som i korthet omfattar skeden, deltider, milstolpar, kritiska moment, aktiviteter och resurser. Arbetet sker alltid i nära dialog med våra projektledare, projekteringsledare och byggledare. Ofta även i samarbete med kunder, hyresgäster, projektörer, entreprenörer och eventuellt andra intressenter.

I arbetsuppgifterna ingår att göra regelbundna avstämningar av projektets framdrift samt konsekvensanalys av avvikelser mot plan. Allt dokumenteras regelbundet av dig och kommuniceras på sätt som beslutas tillsammans med projektledningen.

Som regel omfattar arbetsuppgifterna flera samtidigt pågående projekt. Som tidsplanerare får du därmed strategisk insyn i många olika projekt vilket snabbt bygger på din kompetens och erfarenhet.

För att säkerställa tillgänglighet och redundans utförs arbetsuppgifterna ibland i samarbete mellan två eller flera tidsplanerare.

Kvalifikationer
Du bör ha god förståelse för byggprojektets alla skeden, för aktörernas olika roller, för olika entreprenad- och ersättningsformer och för tidplaneringens betydelse för projektets kvalitet och kostnad.

Vi ser gärna att du är civil-, högskole- eller YH-ingenjör. Du bör ha dokumenterad erfarenhet, minst tre år, av tidsplanering i flertalet bygg- och fastighetsprojekt. Eventuellt annan gedigen byggbranscherfarenhet, utöver tidsplanering, är meriterande. Du har allmänt god datorkunskap och mycket god kännedom och erfarenhet av någon eller några av programvarorna MS Project, Primavera och Power Project.

Personliga egenskaper
* Vi söker dig som är noggrann, analytisk och kreativ.
* Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team.
* Du är kommunikativ och uttrycker dig väl både muntligt och i text, på svenska såväl som på engelska.
* Du är prestigelös resonerande i dialog med andra.
* Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och projektmedlemmar.

Vad erbjuder ÅF?
ÅF erbjuder dig att bli del av sin framgångssaga! Det innebär också goda karriärmöjligheter i en modern arbetsmiljö och med många spännande samhällsbyggnadsprojekt.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. På ÅF är du med och utvecklar innovativa och långsiktigt hållbara lösningar!

Ansökan:
I denna process samarbetar ÅF med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Valeria Aravena 076-000 11 92 eller valeria@isakssonrekrytering.se

Ansök här

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!