Arbetschef Entreprenad

 
Arbetschef Entreprenad

Är du affärsdriven, har goda ledaregenskaper och känner dig trygg i din roll att driva och leda byggproduktion och byggprojekt? Då är detta kanske ett jobb för dig!

 

Tjänsten
Vårt företag står på två ben, Entreprenad och Service, och det är till vår entreprenadverksamhet som vi söker en arbetschef. Entreprenad omsätter cirka 500 miljoner och vi har projekt i Malmö, Lund och kranskommunerna.

Som arbetschef är du direkt underställd Entreprenadchefen och du ingår i entreprenadavdelningens operativa ledningsgrupp. Du har resultat-, personal-, och kundansvar för tilldelade projekt, tjänsten är varierande då den innehåller både strategiska och operativa arbetsuppgifter. Tjänsten är placerad i Malmö.

Dina arbetsuppgifter
* Övergripande ansvar för att driva och utveckla projekt från anbud, projektering, produktion fram till överlämnande
* Resultat-, personal- och kundansvar
* Ansvarar för det övergripande arbetet kring miljö, kvalitet och arbetsmiljö i samarbete med KMA-chef

Kvalifikationer
* Relevant utbildning inom bygg eller fastighet alternativt att du tillgodogjort dig motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet
* Erfarenhet av att leda byggproduktion och byggprojekt
* Erfarenhet av resultatansvar
* Van att arbeta i en projektstyrd organisation och trivs med snabba beslutsvägar
* Starkt intresse för ledarskapsfrågor

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att lyckas i rollen bör du vara affärsmässig, driven och ha ett prestigelöst förhållningssätt. Du bör dessutom drivas av resultat och utveckling då rollen kräver en stark analytisk och organisatorisk förmåga.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Arbetschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Otto Magnusson med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 31 augusti 2017.

 Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på annika.loberg@fasticonkompetens.se eller på 070-989 50 13.

 Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!