Area Sales Manager

 
Area Sales Manager

Till en dynamisk och växande organisation

Självständig roll där du är med och påverkar uppbyggnaden av verksamheten som befinner sig i en stark expansiv fas!

Som regionsansvarig säljare på Parmaco arbetar du långsiktigt och strategiskt mot kommunerna för att bygga upp den rätta kundbasen för företaget. Den här tjänsten är för dig som vill arbeta med affärer och drivs av att bygga upp verksamheter.

Du förstår vikten av att ha långvariga kundrelationer och du har en hög social förmåga som gör att du känner dig bekväm i olika sociala sammanhang, allt från ledningsgrupper till möten med enskilda individer.

Har du erfarenhet och kunskap inom kommun eller landsting är det en stor fördel då säljbesöken primärt kommer att ske där.

Du kommer att ha en självständig roll och du ansvarar själv för att planera och boka in dina säljbesök. Som stöd har du ett framgångsrikt säljteam och en finsk moderorganisation med starka ägare som satsar på den svenska marknaden.

Du kommer att vara en av nyckelpersonerna i Sverige med utgångspunkt i Stockholm eller Norrland. Eftersom rollen kräver en hel del resor är det viktigt att du gillar att vara på resande fot.

Du blir en viktig kugge i Parmacos utveckling och ska drivas av att kunna vara med och påverka och skapa framgång.

Vi erbjuder dig en roll i en dynamisk och växande organisation. Du kommer att få möjlighet att arbeta långsiktigt och i en rådgivande roll som uppskattas högt både hos kunderna och internt.

Eftersom Parmaco är i en expansiv fas kommer dina idéer, driv och lösningsorientering värdesättas högt. Ett uppdrag som är självständigt och där din relationsskapande egenskap kommer till sin rätt för att kunna bygga starka samarbeten som håller.

Är du den vi söker? 
Varmt välkommen med ditt CV och personliga brev via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12765) snarast, urval sker löpande. För eventuella frågor, kontakta Zuzana Cisternas, Mercuri Urval, tel. +46 723 48 69.

Om företaget
Parmaco är ett finskt företag som hyr ut egenutvecklade och anpassningsbara byggnader. Framför allt är det lokalbehov inom förskola och skola som snabbt kan åtgärdas. Husmodulerna tillverkas i egna fabriker i Finland. Byggnaderna uppfyller samma höga krav som ställs på permanenta byggnader, såsom krav inom isolering, ventilation, värme, säkerhet och miljö. Arkitekturen är viktig för att byggnaden ska kunna anpassas till omgivningen och därför har Parmaco ett eget designteam med arkitekter och även samarbeten med arkitektbyrå och ingenjörer. Läs mer på www.parmaco.se.

Nu fortsätter bolaget sin kraftiga expansion i Sverige där bolaget har funnits sedan 2015.

I takt med att Parmaco växer i Sverige behöver bolaget fylla på med nya nyckelpersoner. Parmaco letar nu efter fler erfarna och skickliga medarbetare som kan växa med bolaget och vara en betydande och värdefull del av den operationella excellensen.


 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!