Attendo söker Affärsutvecklare

 
Attendo söker Affärsutvecklare

I den här tjänsten är ditt huvudsakliga uppdrag att hitta ändamålsenliga lägenheter/lokaler till våra verksamheter inom socialtjänstens områden samt LSS-boenden. Du kommer att få arbeta kreativt med att hitta lösningar och på ett aktivt sätt skapa kontakt med fastighetsägare, markägare mm för att hitta affärsmöjligheter. Som grädde på moset kommer resultatet av ditt arbete vara att fler personer som behöver extra hjälp i samhället får möjlighet till kvalitativa boenden. Fokus kommer att ligga på framförallt på stödboenden för ungdomar, men innefattar även jour- och familjehem, boenden för funktionshindrade mm.

Affärsområdet är uppdelat i fyra regioner och vi söker dig som antingen vill ha Malmö eller Stockholm som utgångspunkt. Resor över dagen förekommer i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Aktivt söka lägenheter/lokaler som kan lämpa sig för verksamheten
Kontakt med fastighetsägare för att hitta möjligheter till boenden/lokaler
Tillsammans med våra samarbetspartners inom markexploatering göra kalkyler för ett eventuellt samarbete
Undersöka inkommande förslag på fastigheter för verksamheten
Göra en okulär besiktning av tänkbara och färdiga lokaler samt göra en rimlighets- och prisbedömning av ombyggnation med hänsyn till IVOs (Inspektionen för   vård och omsorg) krav på brandsäkerhet, utrymningsvägar, sprinkler, ventilation mm.
Med hjälp av besiktningsmän och entreprenörer, göra en mer precis kostnadskalkyl för ombyggnation
Förhandla hyra och villkor
Efter beslut från Affärsområdeschef, skriva hyresavtal samt handla upp entreprenörer för projektet och driva projektet i hamn

Utbildning, erfarenhet och kompetens
Högskoleutbildning är önskvärt, men lång relevant arbetslivserfarenhet kan ersätta utbildning.
Förhandlingsvana är ett krav
Goda kunskaper inom hyresjuridik och byggnadsteknik är starkt meriterande
Körkort B är ett krav
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med vårdfastigheter

Personliga egenskaper
I den här rollen fäster vi stor vikt vid ditt affärssinne och förmåga att hitta kreativa lösningar. Du är ihärdig och får energi av att uppnå resultat. I ditt arbete har du lätt för att knyta och bibehålla goda relationer, du är affärsmässig och känner dig trygg i förhandlingssituationer. Din analytiska förmåga hjälper dig att räkna på intäkter och kostnader och paketera detta mot tydliga mål/projekt. Du ges stor frihet under ansvar och är självgående varför vi också förutsätter att du är strukturerad. 

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tjänst där du får möjlighet att arbeta affärsinriktat med egna initiativ samt kreativitet i att hitta lösningar och som ett resultat bidra till samhällsutvecklingen och göra skillnad för personer i behov av samhällets stöd.

Ansökan
Tycker du att det här verkar intressant? Skicka din i så fall in din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 2017-06-07. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Heléne Premler på helene.premler@fasticonkompetens.se eller på  0734-15 43 11.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!