Bolagslantmätare - Stockholmshem

 
Bolagslantmätare - Stockholmshem

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra 27 000 lägenheter bor drygt 50 000 stockholmare, dvs. lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom drygt 3 500 lokaler. I 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder hyresgästerna och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende ¬varje dag. Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Antalet anställda är ca 350 personer. Läs mer på www.stockholmshem.se

Vill du vara en viktig nyckelfunktion med din kunskap och ändå utvecklas och bredda din roll med nya utvecklande arbetsuppgifter i ett av landets största bostadsföretag? Då är du rätt person för oss!

Tjänsten
Som bolagslantmätare är du Stockholmshems specialist och kunskapsbank inom företaget i frågor kopplade till lantmäterirelaterade ärenden. Du kommer att ha kontakt med samtliga avdelningar inom bolaget. Tjänsten är placerad på ekonomiavdelningen vilket innebär att även andra spännande arbetsuppgifter kopplade till din kompetens kan komma att ingå i rollen. Du sitter i trevliga lokaler vid Hornstull och rapporterar till ekonomichefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Fastighetsbildning
- Företräder bolaget vid lantmäteriförrättningar
- Upprättar och tecknar avtal om inrättande av gemensamhetsanläggningar
- Upprättar servituts- och skötselavtal
* Exploateringsavtal
- Stödjer byggavdelningen med kontroll och förhandling innan exploateringsavtal eller överenskommelse om tomträttsavtal tecknas
* Köp- och försäljningar av fastigheter
* Tomträtter
* Fastighetstaxering
*Övriga arbetsuppgifter som tillkommer med tjänsten

Kvalifikationer
* Civilingenjör gärna med inriktning mot lantmäteri
* Flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Kunskap inom fastighetsjuridik är ett krav
* Kunskap inom fastighetsekonomi är starkt meriterande

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, har ett gott omdöme och en analytisk förmåga. Du trivs med att ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt, samtidigt som du är prestigelös och ödmjuk, och gärna tar dig an nya arbetsuppgifter. Du är duktig på att samarbeta, tycker om att ge service och skapar goda relationer såväl internt som externt eftersom stor del av ditt arbete sker i dialog med andra.

Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i ett tryggt och stabilt företag med trevliga kollegor. Hos Stockholmshem får du möjligheten att vara med och bidra till stadens bostadsförsörjning och allmännyttiga utveckling. Du blir en del av en organisation som värnar om sin personal och värderar hållbarhet inom alla delar av bolaget.

År 2022 planerar Stockholmshem att flytta hela sin verksamhet till en fräsch, nybyggd fastighet i Skärholmen centrum.

Stockholmshems målsättning är att spegla mångfalden i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Bolagslantmätare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Stockholmshem med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande, sista ansökningsdatum är dock 1 februari.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jennica Klaman på jennica.klaman@fasticonkompetens.se eller på 073-415 43 22 alternativt Vanessa Personne på vanessa.personne@fasticonkompetens.se eller 072-389 99 72.

Facklig representant för Vision är Chantelle Small, tel. 08-508 39 508.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!