Bonava söker VVS-ingenjör

 
Bonava söker VVS-ingenjör

På Bonava utmanar vi oss själva varje dag, drivs av en passion att skapa hem och lyckliga grannskap för fler. Vi strävar mot höga mål och har väldigt kul på vägen. Vi är ett stort internationellt företag med en familjär känsla och tillsammans kan vi erbjuda ett brett utbud av kompetens.

Vill du förändra branschen och skapa bättre hem och liv för fler människor?
Vi söker flera VVS-ingenjörer till vår Designavdelning som vill vara med och förändra branschen. Vi befinner oss i ett oerhört spännande skede i vår tillväxt och vi har modet att prova nya idéer och arbetssätt. Tillsammans utvecklar vi processer, metoder och samarbetsformer och skapar förutsättningar för att leda förnyelsen av branschen.

Din roll
Du arbetar du tillsammans med resten av teamet inom Designstudion i våra flerbostadshusprojekt, från tidigt skede tills projektet är färdigställt. Designstudion arbetar i ett multidisciplinärt team och du kommer tillsammans med resten av teamet aktivt delta i process-, plattforms- och produktutveckling. Du får en unik inblick i hela flödet och i projekten bidrar du med allt från skisser i tidigt skede till att delta i arbetet med att ta fram förslags-, system- och bygghandlingar. Som sakkunnig kommer du att leda samt utbilda externa VVS-ingenjörer. Du deltar i ”design reviews” samt är aktiv i arbetet med Designstudions utveckling.

Din profil
Vi söker dig som har en examen som VVS-ingenjör och har erfarenhet av projektering av bostäder, gärna med fokus på tidiga skeden. Vi ser gärna att du har förståelse för ekonomiska faktorer i projektering och utförande samt förståelse för övriga teknikområdens kompetens och bidrag i processen. Kunskaper i Revit, VDC/BIM och modellsamordning (utformning av tekniska detaljer) samt erfarenhet som installationssamordnare är ett plus.

Som person är du initiativrik, utvecklingsorienterad och drivs av att skapa goda resultat. Du har ett stort engagemang och en mycket god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Du tilltalas av möjligheten att få utveckla yrkesrollen tillsammans med övriga medarbetare inom Designstudion.

Join our journey
Följer du med på vår resa kommer du att spela en viktig roll i att förändra vår bransch. Vi ser fram emot din ansökan senast den 15 januari. Urval sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Elin Eriksson, HR, på telefon 072-322 75 08. 

Ansök här

Det här är Bonava
Vi bygger inte bara hus. Vi skapar hem och grannskap där människor trivs och är lyckliga. Bonava är en av de ledande bostadsutvecklarna i norra Europa. Vi har skapat hem och grannskap sedan 30-talet.  Idag har Bonava 1 600 anställda med verksamhet i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland, St Petersburg, Estland och Lettland med en omsättning på 13,5 miljarder kronor. Bonava är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer på bonava.se

Vi förändrar branschen!
Join our journey

 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!