Building Engineer

 
Building Engineer

Med erfarenhet inom byggnadsprojektering, 3D-modellering, Revit och AutoCAD
Är du en driven byggnadsingenjör som vill arbeta i ett entreprenörslett företag? Har du även erfarenhet av projektledning och gillar utmaningar och eget ansvar? Ta då chansen att vara med på en stark tillväxtresa i Sverige tillsammans med Parmaco.


Vi söker en byggnadsingenjör för att stärka upp vårt designteam och för att arbeta med designen och projekteringen av våra byggnader. Parmacos designteam arbetar huvudsakligen med design och projektering av skolor och förskolor. Din uppgift blir att ansvara för projekteringen av våra byggnader, stämma av designen gentemot kundens program och önskemål, skapa ändamålsenliga ritningar samt samordna projekteringen av installationer med konsultgruppen. Med stöd från designchefen är ditt mål att leda projekteringen av egna projektet. Ditt arbete sträcker sig över projektets alla skeden, från anbud och säljmaterial, till bygglovshandlingar, bygghandlingar och relationshandlingar. Du kommer att ingå i designteamet i Sverige och du rapporterar direkt till designchefen.

Du har en byggnadsingenjörsutbildning eller annan lämplig utbildning och erfarenhet av byggnadsprojektering. Du är en van användare av 3D-modellering och Revit, AutoCAD, liksom de vanligaste ordbehandlings- och kalkylprogrammen. Som person är du driven, gillar utmaningar och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är en positiv och utåtriktad lagspelare som är van eller vill arbeta på entreprenörsidan med frågor som berör hela byggprocessen, från skissen, till bygghandlingen, produktionen och förvaltningen.

Dina dagliga arbetsuppgifter innebär nära samarbete med vår säljavdelning, våra fabriker, projektledare, förvaltare samt designavdelning.

Du har god verbal och skriftlig kunskap i svenska och engelska, kunskap i finska anses meriterande.

Är du den vi söker? 
 Varmt välkommen med ditt CV och personliga brev via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12842) snarast, urval sker löpande. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av ansvarig konsult hos Mercuri Urval, Tiina Karppinen på 0709-14 55 99.


Om företaget
Parmaco är ett finskt företag som hyr ut egenutvecklade och anpassningsbara byggnader. Framför allt är det lokalbehov inom förskola och skola som snabbt kan åtgärdas. Husmodulerna tillverkas i egna fabriker i Finland. Byggnaderna uppfyller samma höga krav som ställs på permanenta byggnader, såsom krav inom isolering, ventilation, värme, säkerhet och miljö. Arkitekturen är viktig för att byggnaden ska kunna anpassas till omgivningen och därför har Parmaco ett eget designteam med arkitekter och även samarbeten med arkitektbyrå och ingenjörer. Läs mer på www.parmaco.se.

Nu fortsätter bolaget sin kraftiga expansion i Sverige där bolaget har funnits sedan 2015.

I takt med att Parmaco växer i Sverige behöver bolaget fylla på med nya nyckelpersoner. Parmaco letar nu efter fler erfarna och skickliga medarbetare som kan växa med bolaget och vara en betydande och värdefull del av den operationella excellensen.

 


Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!