Byggnadsingenjör / -konstruktör till Ringhals.

 
Byggnadsingenjör / -konstruktör till Ringhals.

Vi erbjuder en tjänst där du antingen leder eller deltar i projekteringsarbetet i våra uppdrag inom byggkonstruktion, beroende på hur erfaren du är. Våra uppdrag varierar mycket i både storlek och komplexitet och medför därför mycket varierade arbetsuppgifter. Du representerar NTMC (gruppen för bygg, brand och klimatteknik inom projektverksamheten på Ringhals) som driver byggfrågor i större multidisciplinära projekt.

Som Byggnadsingenjör behöver du följande kvalifikationer
Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning bygg.  Antingen har du några års erfarenhet som uppdragsledande konstruktör eller motsvarande, eller så har du inte hunnit lika långt i din karriär. Vi kommer att anpassa arbetsuppgifterna efter din kompetens.

För att trivas som Byggnadsingenjör hos oss krävs att du stimuleras av ett nära samarbete med andra människor då arbetsuppgifterna innebär många kontakter både internt och externt.  Som person är du kommunikativ och tydlig, ditt sätt att arbeta främjar samarbete mot tydliga, gemensamma mål. Du är lösningsorienterad, flexibel och förstår värdet av att samverka. Du bör ha ett strukturerat arbetssätt, ordningssinne och god helhetssyn. Arbetet ställer krav på att du kan uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift. Språkkunskaper i engelska är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Placeringsort är Ringhals i Varbergs kommun.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Rocky Kristensen på telefon 0340-66 71 90. För frågor gällande rekryteringsprocessen kontaktar du ansvarig rekryterare Eva Gullberg på telefon 0340 – 66 88 78.

Fackliga representanter
Ola Jönsson - Akademikerna
Eva-Lena Green - Unionen
Åke Wallin - Ledarna
Mårten Walfridsson - SEKO
Samtliga nås på 0340-66 70 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart du kan.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här

Vattenfall erbjuder dig
Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss, varför vi ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vår organisation
Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. De fyra kärnkraftreaktorerna står för en femtedel av Sveriges elproduktion. Det motsvarar elbehovet under ett år för sex städer av Göteborgs storlek. Vi har 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals har drygt 1 600 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Enheten Bygg, Mek och Infrastruktur (NTM) är den enhet på Ringhalsgruppen som utgör teknikkompetens inom bygg, mek, infrastruktur, fysiskt skydd, brand och klimatteknik. Enheten består av drygt 60 medarbetare och cirka 40 konsulter.

Gruppen NTMC ansvarar för bygg, brand och klimatteknik inom projektverksamheten på Ringhals och utför konstruktion med tillhörande beräkningar. Vi är i dag 12 medarbetare och cirka 20 konsulter.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!