Byggprojektledare

 
Byggprojektledare

Om Danderyds kommun
Danderyd är en grönskande storstadskommun omgiven av vatten, belägen cirka en mil norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar; Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Kommundelarna har egna centra. I Danderyd finns bra kommunal och kommersiell service och ett stort sjukhus. Tekniska kontoret arbetar med att planera, utveckla och förvalta kommunens fastigheter, gator och vägar, parker och naturområden, vatten och avlopp, renhållning samt har ett myndighetsansvar för trafikfrågor.

Din nya roll
Som byggprojektledare på Danderyds kommun ansvarar du för genomförande av kommunens större ombyggnads- och nybyggnadsprojekt. I projektledarens roll ingår även att vara projekteringsledare och byggledare, beroende av projektets karaktär. I detta ingår även ekonomistyrning, att göra förstudier till projekt, framtagning av beslutsunderlag samt upphandling av entreprenader och konsulter. Danderyds kommun har idag en projektportfölj med projekt upp till 200 miljoner kronor. Byggprojektledaren ska ha en helhetssyn av byggprocessen, beslutsprocessen och samverkan med verksamhet och förvaltningar. Befattningen medför mycket kontakter med verksamhetsansvariga, andra förvaltningar inom kommunen, konsulter och entreprenörer.

Vem du är
Vi tror att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande förvärvad kunskap genom erfarenhet inom byggsektorn. Du har troligen erfarenhet som byggprojektledare för flera ny- och ombyggnadsprojekt av verksamhetslokaler. Dessa bör vara av storlek i linje med kommunens projektportfölj. Har du förhandlingsvana eller tidigare arbetat med omflytt är det meriterande. Som person är du strukturerad, ekonomiskt medveten och har förmågan att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är van att föra muntlig kommunikation på ett tydligt sätt, och har en pedagogisk insikt om människors olika förmåga att ta emot ett budskap. Goda kunskaper inom entreprenadjuridik och arbetsmiljöregler är en förutsättning för att lyckas i rollen, och du bör ha erfarenhet att följa upp miljökrav för projektörer och entreprenörer. Vi förutsätter också att du har god kännedom inom de regelverk som i övrigt styr byggbranschen. I rollen krävs också ett B-körkort.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Danderyds kommun med Hays. Om du är intresserad av rollen skicka gärna ditt uppdaterade CV och personliga brev i samma dokument. För specifika frågor om rollen eller processen kontakta rekryteringsansvarig Mine Konuk på mine.konuk@hays.com. Handläggning av ansökningar sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!