Byggprojektledare Hus till enheten för bygg och anläggning!

 
Byggprojektledare Hus till enheten för bygg och anläggning!

Enheten för bygg och anläggning har ansvar för kommunens egen produktion av byggnader för välfärdsändamål samt allmänna anläggningar som gator, parker och byggnadsverk. Merparten av verksamheten ligger inom kommunstyrelsens ansvar, men även större investeringar för övriga nämnder genomförs av enheten. Uppdraget drivs i nära samspel med ett flertal enheter i Nackas starka tillväxt, primärt i samverkan med exploateringsverksamheten.

Vill du vara med och bygga framtidens Nacka?
Enheten bygg- och anläggning består av totalt 25 medarbetare varav bygg-gruppen består av 9 medarbetare.

När Nacka bygger stad behöver antalet välfärdsfastigheter växa i takt med befolkningsökningen. För att möjliggöra detta krävs planläggning, utredningar, affärsuppgörelser och genomförande av projekt i egen regi samt facilitering av byggande och utökning av välfärdsfastigheter i extern regi för kommunens räkning.

Arbetsbeskrivning
Du leder och kvalitetsstyr interna och externa projektresurser (byggledare, utredare, entreprenörer) som Nackas beställare samt medverkar i tidiga skeden med volymstudier och stöd till stadsbyggnadsverksamheten med välfärdsverksamhetens bästa för ögonen. Du medverkar i det interna utvecklingsarbetet för en långsiktigt hållbar och framgångsrik projektverksamhet i en politiskt styrd organisation.

Din bakgrund
Du är utbildad civilingenjör samhällsbyggnad eller motsvarande. Om du inte har efterfrågad utbildning kan du ändå komma ifråga om du kan visa på erfarenhet som projektledare kombinerat med kunskaper om t ex stadsbyggnad, entreprenader, ekonomi och juridik. Vi söker dig som har erfarenhet av planering och genomförande av byggprojekt. Arbetet kräver förhandlingsvana samt förmåga till att se och kommunicera ekonomiska helhetsperspektiv. Vi arbetar i nära samverkan med stadsbyggnad i exploateringsverksamheten, övriga enheter i vår projektplanering samt med strategisk partnering med entreprenörer i vårt byggande.

Vi värdesätter struktur, drivkraft och social förmåga.

Vi erbjuder
En spännande utmaning där du kommer att få vara delaktig i att bygga stad i Nacka. Flera stora projekt är redan startade men många fastighetsprojekt står på tur att dra igång. Målet är att täcka behovet av välfärdsfastigheter när 20 000 bostäder och 15 000 arbetsplatser finns färdigställda till 2030.

Möjlighet att jobba hemma, tillgång till motionslokal i Nacka stadshus, friskvårdstimme och friskvårdsersättning samt växling av semesterersättning mot fler semesterdagar.

Om anställningen
Tjänsten är heltid tillsvidareanställning, start enligt överenskommelse. Löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag den 28/1.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Nacka växer och bygger stad. Vi är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av valfrihet, effektivt resursutnyttjande och dialog med medborgarna. Mångfald och öppenhet är viktiga ledstjärnor i kommunen där stadens puls möter hav och skog och där människor kan förverkliga sina drömmar. Vi ska vara bäst på att vara kommun och behöver de bästa medarbetarna för att tillsammans uppnå den ambitionen.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Antal lediga befattningar: 1
Land: Sverige
Referensnummer: 2017/668

Kontakt        
Peter Skogberg, Enhetschef tf, 087189216

Facklig företrädare           
Yvette Forssmark, Vision, 08 718 91 68
Tina Edén,Sveriges Ingenjörer, 087189488
Love Edenborg, Sveriges arkitekter, 087187916

Sista ansökningsdag: 2018-01-28

Ansök här

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!