Byggprojektledare Treatment & Detox

 
Byggprojektledare Treatment & Detox

Brinner du för miljöfrågor och vill arbeta i ett stabilt familjeföretag som gör världen lite bättre, varje dag? Vill du arbeta i ett miljöföretag i världsklass, där lönsamhet och att bidra till en bättre miljö går hand i hand? Då är du välkommen till oss.

Ragn-Sells har anläggningar för behandling av avfall och restprodukter runtom i hela Sverige och vi står inför en spännande utveckling där stora investeringar i ökad kapacitet ska göras på våra anläggningar.

Som Byggprojektledare inom Produktionsstöd kommer du att arbeta med olika byggprojekt och fungera som nyckelperson för byggfrågor för vår verksamhet.


Dina arbetsuppgifter
Som byggprojektledare på Ragn-Sells kommer du att driva flera byggprojekt på våra avfallsanläggningar, det handlar t.ex. om byggnationer av verksamhetsytor, sluttäckningar eller behandlingsanläggningar. Du kommer att ha flera projekt igång samtidigt och driva projekten självständigt och i team. Du kommer att upprätta projektplaner för tilldelade projekt och ansvara för projektens styrning, bemanning, ekonomi, tid, tekniska kvalitet och myndighetsfrågor. Du kommer även regelbundet redovisa drift och ekonomisk status av tilldelade projekt. I arbetet ingår också att stödja anläggningar och övrig verksamhet med råd och anvisningar i byggtekniska frågor och ärenden, samt i entreprenadjuridik. Du kommer att ansvara för omvärldsbevakning när det gäller bygglagstiftning, entreprenadslagstiftning samt deponering- och avfallslagstiftning för de delar som berör byggnationer.

Kvalifikationer:
Vi tror att du har lämplig eftergymnasial utbildning, t.ex. byggnadsingenjör eller motsvarande. Du bör ha 5-10 års arbetslivserfarenhet av projektledning i byggprocessen, helst från avfallsbranschen och deponibyggnationer (bottenkonstruktioner, sluttäckningar, etc.). Du behöver ha mycket goda kunskaper om lagar, regler och normer inom byggsektorn och byggprocessens olika skeden samt kunskap om entreprenadformer. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper inom GIS. Att vara lyhörd, kommunikativ och ha ett kvalitets- och nyttotänk är viktiga egenskaper, samtidigt som du är drivande och strukturerad som person. Du har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp.

Övrigt:
* Placering på Väderholmen, Sollentuna
* Tjänsten kräver B körkort.
* Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. 
* Du har goda IT-kunskaper i Officepaketet, GIS och CAD.

 
Upplysningar och ansökan
Vill du veta mera? Kontakta Barbara Culos, chef Produktionsstöd barbara.culos@ragnsells.com   076-101 78 53

För att söka tjänsten klickar du på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Observerar att urval sker löpande var vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast den 2017-11-20.

Ansök här


Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1700 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge, Estland, Lettland och Polen. Totalt är vi 2500 personer i hela koncernen. Koncernen omsätter över 4,5 miljarder SEK per år och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp.  

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!