Chief Project Manager

 
Chief Project Manager

Vi erbjuder en viktig roll som Chef för projektledarna i ett snabbväxande företag, där Projektledaren har helhetsansvaret i varje projekt.
Som ansvarig för våra projektledare har du, förutom huvudansvaret för egna projekt, även ett ledaransvar för dina projektledarkollegor och ett ansvar för kvalitetssäkring av leverans och uppfyllnad av de finansiella och tidsmässiga målen.

Som ansvarig för vår projektorganisation kommer du även att ha det operativa huvudansvaret för egna projekt där du leder arbetet i dessa på ett systematiskt och konstruktivt sätt mot de fördefinierade finansiella och tidsmässiga målen. Förutom det egna projektledaransvaret kommer du att ha en ledarfunktion för projektteamet.

Du rapporterar till Country Manager Sverige.
 
Som chef för projektledarteamet har du ansvar för samarbetet mellan de olika interna funktionerna och de övriga externa leverantörerna i projektet.

Tillsammans med ditt projektteam säkerställer och kvalitetssäkrar du leveransen av de olika projekten till kund.

Du som person är lösningsorienterad, flexibel och ser möjligheter i stället för hinder.

Du har en relevant ingenjörs examen och en förståelse för fastighetsrelaterade frågor som VVS, El samt Ventilation.

Du har tidigare erfarenhet från projektledning och vana att samarbeta med de olika intressenterna i projekten.

Vi tror att du även har erfarenhet från modulbyggnation

Du är välkänd som en social och stresstålig teamspelare, samt även för din goda tidsplanering.

Har du även en erfarenhet från Kommunala/Statliga projekt är det meriterande.

Vi erbjuder en unik möjlighet att få arbeta i en viktig roll i ett växande företag med ett positivt, resultatorienterat och energiskt team som levererar högkvalitativa produkter.

Tidpunkten är optimal att kliva in i denna offensiva organisation som nu expanderar kraftigt.

Är du den vi söker? 
Varmt välkommen med ditt CV och personliga brev via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12310) snarast, urval sker löpande. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av ansvarig konsult hos Mercuri Urval, Mats Erlandsson på 0709-145582.

Om företaget
Parmaco är ett finskt företag som hyr ut egenutvecklade och anpassningsbara byggnader. Framför allt är det lokalbehov inom förskola och skola som snabbt kan åtgärdas. Husmodulerna tillverkas i egna fabriker i Finland. Byggnaderna uppfyller samma höga krav som ställs på permanenta byggnader, såsom krav inom isolering, ventilation, värme, säkerhet och miljö. Arkitekturen är viktig för att byggnaden ska kunna anpassas till omgivningen och därför har Parmaco ett eget designteam med arkitekter och även samarbeten med arkitektbyrå och ingenjörer. Läs mer på www.parmaco.se.
 
Nu fortsätter bolaget sin kraftiga expansion i Sverige där bolaget har funnits sedan 2015.

I takt med att Parmaco växer i Sverige behöver bolaget fylla på med nya nyckelpersoner. Parmaco letar nu efter fler erfarna och skickliga medarbetare som kan växa med bolaget och vara en betydande och värdefull del av den operationella excellensen


Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!