CRAMO söker Distriktschef mellersta Götaland

 
CRAMO söker Distriktschef mellersta Götaland

Är du en engagerad ledare med helhetssyn? Vill du bli en del av ett framgångsrikt företag inom uthyrningsbranschen?

Att arbeta som Distriktschef: 
Vi söker nu en Distriktschef till område mellersta Götaland som i nuläget består av ett 10-tal depåer belägna i Småland, Halland och Västergötland. Som Distriktschef ansvarar för distriktets affärer, budget och resultat.Du säkerställer att det är en effektiv depåstruktur i distriktet både när det gäller Cramos depåer och våra ombud. Tillsammans med Regionchef och Försäljningschef arbetar du med att ta fram riktlinjer för att stärka Cramo på den lokala marknaden.

Som Distriktschef genomför du egna säljbesök och analyserar marknaden så att potentiella nya kunder kan identifieras. Med stöd av depåcheferna i distriktet samt marknadsavdelningen utarbetar du lokala kampanjer. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du är synlig i organisationen vilket innebär att du besöker samtliga depåer regelbundet. Distriktschefsrollen innefattar personalansvar för samtliga Depåchefer i distriktet och du rapporterar direkt till Regionchef.

Din bakgrund:
För att trivas hos oss bör du ha ett bygg-och maskintekniskt intresse. Vi ser att du har fullgjord gymnasieutbildning, högskole- eller universitetsutbildning inom teknik, bygg och anlägging eller ekonomi är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och marknadsföring från branschnära verksamhet. Du har flera års dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla andra chefer. Det är mycket viktigt att du har en god ekonomisk förståelse och kunskap om att följa upp nyckeltal och resultat.

Som person är du en engagerad ledare med vilja att utveckla och driva ett team framåt. Du drivs av att göra affärer, ge god service och vill se resultat. Du är positiv och utåtriktad och trivs med att skapa långsiktiga relationer både externt och internt.

Vad erbjuder vi dig?
Vi på Cramo erbjuder dig en trygg arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2017-04-27. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Göran Larsson på 070-373 09 26.

Cramo eftersträvar mångkulturella arbetsplatser och en jämn könsfördelning.

SKICKA ANSÖKAN
Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!