Driven projektledare till AFA Fastigheter

 
Driven projektledare till AFA Fastigheter

Driven projektledare till AFA Fastigheter

Är du en driven projektledare som är i början av din karriär så är du kanske den vi söker?

AFA Fastigheter är en del av kapitalförvaltningen på AFA Försäkring och äger fastigheter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Majoriteten av fastigheterna är kontor och hotell i centrala Stockholm. Innehavet omfattar även drygt 900 bostadslägenheter. Värdet av beståndet uppgår till cirka 32 miljarder kronor.

Vi är ett 30-tal medarbetare inom AFA Fastigheter varav avdelningen teknisk förvaltning & projekt består av åtta medarbetare och det dagliga arbetet karaktäriseras av korta beslutsvägar, professionell men kamratlig anda där vi månar om varandra.

På AFA Fastigheter arbetar vi även aktivt med hållbarhetsfrågor vilket genomsyrar hela verksamheten. Allt från drift och underhåll till miljösmarta bostäder, gröna hyresavtal, certifierat energiledningssystem, miljöklassade fastigheter och tuffa energibesparingsmål.

Vad du kan förvänta dig
I rollen som Projektledare har du det övergripande ansvaret för tilldelade projekt från uppstart till avslut. Du får möjligheten att arbeta med många fina fastigheter i Stockholms innerstad. Rollen innebär ansvar att projekten drivs och utformas med hänsyn till god ekonomi, tidsplan, och nöjda kunder. Du kommer främst att arbeta med hyresgästanpassningar i varierande ekonomisk storlek. Det förekommer även andra projekt som du driver ex. större planerade underhållsprojekt. Du har ansvaret för att leda och följer upp externa projektledare vilka vi har samarbetsavtal med. I arbetet ingår att du hjälper till och upprättar förslag på hyresgästanpassningar, följa upp investeringsbeslut samt när projekten är klara dokumentera allt och lämna över till förvaltningen. Du har ett nära samarbete med förvaltare, konsulter, entreprenörer, och hyresgäster.

Vad vi förväntar oss av dig
Du är civilingenjör eller har annan likvärdig högskoleutbildning inom bygg eller installation alternativ arbetslivserfarenhet som projektledare. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har erfarenhet som byggprojektledare eller av installationsledning och som kan ta fram kostnadskalkyler.

Som person är du affärsmässig, strukturerad, målinriktad samt har lätt för att samarbeta och kommunicera med externa och interna parter. Du är en person som är handlingskraftig och får saker gjorda. Vidare behöver du kunna leda och styra andra personer. Du är administrativt lagd och är bra på att följa upp och avsluta projekten. Du har en stor verksamhetsförståelse och ser att det är slutprodukten som är det viktigaste.  Det är meriterande om du har jobbat i Agresso och Projektplatsen.

 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten kontakta;
Chef för teknisk förvaltning Stefan Hedengren svarar gärna på er frågor och är tillbaka den 14 augusti Stefan nås på mejl: stefan.hedengren@afafastigheter.se

Fackliga representanter
Benny Nyberg, FTF – Facket för Försäkring och Finans
Telefon 08-696 46 12

Fredrik Boegård, Akademikerföreningen.
Telefon 08-696 47 48

Välkommen med din ansökan senast den 25 augusti 2017. via denna länk

Om AFA Försäkring
AFA Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Våra försäkringar är bestämda i kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter och vi försäkrar drygt fyra miljoner människor i privat näringsliv, kommuner, landsting och regioner. AFA Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 220 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. AFA Försäkring har cirka 650 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK.

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!