Fastighetsutvecklare till enheten för fastighetsförvaltning

 
Fastighetsutvecklare till enheten för fastighetsförvaltning

Enheten för fastighetsförvaltning ansvarar för att säkra lokaltillgång för de verksamheter Nacka kommunen bedriver samt utveckling, förvaltning och drift av egenägda fastigheter. Enheten ansvarar också för bostadsförsörjning för de som bedöms ha behov av kommunen. Enheten handlägger ärenden rörande tomträtt och arrende och hanterar köp och försäljning av mark.

Vi söker nu dig som med nya ögon kan vara med och utveckla vårt eget fastighetsbestånd till framtidens lärmiljöer för en av Sveriges bästa skolkommuner!
Enheten för fastighetsförvaltning ansvarar för kommunens eget fastighetsbestånd samt inhyrda lokaler. Totalt har vi en verksamhetsyta på drygt 300.000 kvm.

Arbetsbeskrivning
Uppdraget handlar om att möta verksamheternas behov, att omsätta det till nya lösningar i befintligt bestånd eller som ide till nya lokaler. Enheten för fastighetsförvaltning ansvarar också för bostadsförsörjning och markförvaltning.

Som fastighetsutvecklare kommer du även att bidra till att Nacka kommuns lokalbestånd utnyttjas optimalt, göra analyser av hur tomma ytor kan användas på ett effektivt sätt och vara första kontakt för verksamheter som behöver ytterligare ytor eller förändrade verksamhetsytor.

Kvalifikationer
- Arkitekt/ingenjör/motsvarande
- Erfarenhet av fastighetsutveckling.
- Erfarenhet av projektledning i tidiga skeden.
- Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du kreativ, lösningsfokuserad och kan tänka utanför boxen. Du har förmåga att hantera komplexa frågeställningar, kan hitta vägar fram i svåra lägen och har ett stort driv för att skapa en god fysisk miljö.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt.

Vi erbjuder
Möjlighet att jobba hemma, tillgång till motionslokal i Nacka stadshus, friskvårdstimme och friskvårdsersättning samt växling av semesterersättning mot fler semesterdagar.

Om tjänsten
Heltid, tillsvidare. Löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag den 28/1.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Nacka växer och bygger stad. Vi är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av valfrihet, effektivt resursutnyttjande och dialog med medborgarna. Mångfald och öppenhet är viktiga ledstjärnor i kommunen där stadens puls möter hav och skog och där människor kan förverkliga sina drömmar. Vi ska vara bäst på att vara kommun och behöver de bästa medarbetarna för att tillsammans uppnå den ambitionen.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Antal lediga befattningar: 1
Land: Sverige
Referensnummer: 2017/652

Kontakt        
Kersti Hedqvist, Enhetschef, 087189219

Facklig företrädare           
Anna Herrström, Naturvetarna, 08 718 96 19
Yvette Forssmark, Vision, 08 718 91 68
Tina Edén,Sveriges Ingenjörer, 087189488

Sista ansökningsdag: 2018-01-28

Ansök här

 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!