Installationsledare VVS till Stockholmshem

 
Installationsledare VVS till Stockholmshem

Vill du vara med och bidra till utvecklingen av bostadsmarknaden i Stockholm? Nyproduktion inom avdelningen Bygg & Teknik ger dig nu möjligheten att ingå i ett trevligt team som ständigt jobbar med spännande projekt.

Tjänsten
I rollen som Installationsledare VVS fungerar du som sakkunnig i VVS- och energifrågor samt styr- och reglerteknik inom avdelningen men även inom andra delar av organisationen.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
* I samråd med projektchef/projektledare samt projekteringsledare styra och kontrollera projektering mot uppställda mål och Stockholmshems * Projekteringsanvisningar
* Ansvara för teknisk och ekonomisk kontroll under byggskedet
* Företagets representant i VVS- och energifrågor vid slut och garantibesiktningar
* Ansvarig i myndighetskontakter rörande sakfrågor VVS och Energi
* Vara sakkunnigt stöd i VVS- och energifrågor till PC/PL inom avdelningen och rådgivare till andra avdelningar inom Stockholmshem
* Aktivt bidra till egen kompetensutveckling och till kompetensöverföring inom bolaget
* Ansvara för omvärldsbevakning inom sitt specialistområde
* Ansvarig för VVS-avsnittet i Stockholmshems Projekteringsanvisningar

Kvalifikationer
* Flerårig yrkeserfarenhet från konsultverksamhet inom VVS- och energifrågor vid bostadsbyggande
* Erfarenhet från entreprenadverksamhet är meriterande
* Vana att läsa/granska systemritningar/kopplingsscheman och andra tekniska underlag
* Erfarenhet av att tolka/förstå energiuppföljningar
* God kännedom om styrsystem
* God kommunikatör
* Hög IT-mognad

Personliga egenskaper
Som person krävs det att du är driven, självgående och ansvarstagande. Utöver att vara specialist inom VVS och styr så har du en god samarbetsförmåga, är en god kommunikatör och bidrar till kompetensutbyte. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samtidigt som du ser möjligheter i förändringar. Du är väl medveten om mål och kvalitetsstandarder och levererar utifrån dessa. För att passa i rollen bör du även vara affärsmässig, ekonomiskt medveten och fokuserar på effektivitet ur ett helhetsperspektiv.

Vi erbjuder dig
Hos Stockholmshem får du möjligheten att ingå i ett kul team av kompetenta och ambitiösa medarbetare. Du blir även delaktig i spännande projekt med fokus på att vidareutveckla Stockholms bostadsmarknad genom att bygga och utveckla nya bostadsområden.

Stockholmshems målsättning är att spegla mångfalden i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund. Tjänsten är placerad på Projektstöd inom enheten för Nyproduktion på Stockholmshems huvudkontor på Södermalm.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Installationsledare VVS passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Stockholmshem med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 29 september.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Ekenbark på patrik.ekenbark@fasticonkompetens.se eller på 0706-599600.

Facklig representant för Vision är Chantelle Small tel. 08-508 39 508

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!