JSB SÖKER PLATSCHEFER TILL JSB BOSTAD

 
JSB SÖKER PLATSCHEFER TILL JSB BOSTAD

JSB växer och söker fler platschefer till vårt affärsområde JSB Bostad. I JSB Bostad bygger vi bostäder och erbjuder ett standardiserat konceptbyggande för i första hand hyresrätter. JSB har utvecklat tre olika varumärken, Trygga Boendet, Bo Mini och Care & Comfort. JSB erbjuder koncepten i hela Sverige. JSB Bostad erbjuder ett vinnarkoncept som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov för att hålla boendekostnaden nere över tiden.

Platschef hos oss
Som platschef får du arbeta självständigt med ansvar från byggstart till färdigt objekt. Detta innebär att leda projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. arbete med prefabstommar, samordning av underentreprenörer och leverantörer. Vi bygger från Umeå i norr till Trelleborg i Söder, så arbetet innebär resor och boende på annan ort.

Vi erbjuder
Ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige. Du får frihet under ansvar samt goda möjligheter att påverka din roll i ett expansivt företag. JSB har bra ekonomiska villkor, säkerheten prioriteras och medarbetarna trivs. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar – ”code of conduct”.

Dina erfarenheter
Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och erfarenhet från byggbranschen. Vi tror att du tidigare har arbetat som platschef eller har flerårig erfarenhet som arbetsledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt.

Dina egenskaper
Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du är strukturerad, noggrann, har ett ekonomiskt tänkande och är en förebild för företaget. Vi tror också att du är kundorienterad samt är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Ansökan
För ytterligare information om tjänsten kan du kontakta någon av följande: 
Johan Persson, Arbetschef JSB Bostad, 0739-10 85 99 
 Jan Johansson, Personalchef, 0733-35 76 50 

 Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din intresseanmälan så snart som möjligt. 

Du kan skicka din ansökan direkt via hemsidan eller via mejl till jan.johansson@jsb.se alternativt per post till 
 JSB, Jan Johansson, Box 56, 374 02 Asarum. 

 Välkommen med din ansökan här

 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!