JSB SÖKER PROJEKTLEDARE TILL ENTREPRENADVERKSAMHETEN I NORRA/SYDÖSTRA SKÅNE

 
JSB SÖKER PROJEKTLEDARE TILL ENTREPRENADVERKSAMHETEN I NORRA/SYDÖSTRA SKÅNE

JSB fortsätter växa och söker projektledare till entreprenadverksamheten i norra/sydöstra Skåne. Din placering blir Kristianstad.

Projektledare hos oss
Som projektledare på JSB leder och ansvarar du för produktionsprocessen tillsammans med våra platschefer och arbetsledare. Arbetsuppgifterna innefattar löpande kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, inköp och samordning samt att du ger aktivt stöd till platschefer och arbetsledare i dina projekt. Ditt ansvar omfattar genomförande av tilldelade projekt från planering till överlämnande.

Vi erbjuder
Ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige.
Du får frihet under ansvar samt goda möjligheter att påverka din roll i ett expansivt företag. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar.
JSB har bra ekonomiska villkor, säkerheten prioriteras och medarbetarna trivs. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar – ”code of conduct”.

Dina erfarenheter
Vi tror att du som söker har erfarenhet av motsvarande befattning eller känner att det är dags att kliva in i positionen som Projektledare. Du kan driva flera byggprojekt samtidigt och har goda ledaregenskaper. Du har vana vid ekonomiskt ansvar samt ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt.

Dina egenskaper
Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att tilldelade projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du verkar för att driva organisationen framåt och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Ansökan
För ytterligare information om tjänsten kan du kontakta Jan Johansson, Personalchef, 0733-35 76 50

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din intresseanmälan så snart som möjligt.

Du kan skicka din ansökan direkt via hemsidan eller via mejl till jan.johansson@jsb.se.

Välkommen med din ansökan här

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!