Junior projektledare VVS Landstinget Blekinge

 
Junior projektledare VVS Landstinget Blekinge

Ett av Landstingsservice större uppdrag är att skapa bra förutsättningar för genomförandet av Framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Den tekniska utvecklingen fortsätter att accelerera och informationssamhället förändras i allt snabbare takt. Den nya generationens krav och förväntan på moderna lösningar gör att vi nu mer än någonsin behöver beakta nya fastighetstekniska lösningar, moderna IT-system samt införa nya innovationer.

Är du flexibel, har en god känsla för service och vill vara med i denna utveckling? Då är detta kanske ett jobb för dig!

Tjänsten
Byggprojektavdelningen är en egen avdelning inom Affärsområde Fastighet. Avdelningen består av ca 15 medarbetare vilka arbetar med planerat underhåll, byggprojektledning, lokalplanering samt bygg- och målningsarbeten. Du kommer att ingå i en grupp av projektledare med olika specialistområden inom bygg, el och VVS. Gruppen ansvarar för projektledning vid om-, ny- eller tillbyggnadsprojekt i nära samarbete med lokalplanerare, externa konsulter, personal från sjukvården samt entreprenörer. Du utgår från Karlskrona men ditt arbetsfält är hela Blekinge.

Dina arbetsuppgifter    
* Delprojektledare
* Projektledare i mindre VVS-projekt
* Projektekonomi (kalkyler, uppföljning, prognoser, slutrapporter)
* Leda projekterings- och byggmöten samt vara VVS-projektörerna behjälplig gällande frågor i projekteringsskedet
* Kvalitetssäkring av projektet enligt lagkrav och landstingets egna policys och riktlinjer
* Framtagning av förfrågningsunderlag i samband med upphandlingar
* Handlägga OVK
* Bevara och utveckla goda relationer med hyresgäster, entreprenörer, leverantörer och konsulter

Kvalifikationer
* Utbildad VVS-ingenjör eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig
* Gärna erfarenhet som VVS-konsult, driftingenjör, drifttekniker eller VVS-entreprenör
* Körkort för personbil

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som med din personlighet och ditt engagemang kan bidra till utveckling av avdelningen. För att lyckas i rollen krävs det att du är strukturerad, har god samarbetsförmåga och en god känsla för kundrelationer.

Vi erbjuder
Utrymme för egna initiativ, kreativitet och utveckling. Är du rätt person erbjuder vi dig ett spännande och omväxlande arbete med hög tekniknivå. Du kommer också att representera Landstinget Blekinge vid erfarenhetsutbyte och samarbetsprojekt med andra landsting och regioner.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Junior projektledare VVS passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Landstinget Blekinge med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Sista ansökningsdatum är den 13 augusti 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 0709-89 50 13.

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!