Kalkylator till Eskilstuna

 
Kalkylator till Eskilstuna

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att Försvarssektorn har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi en kalkylator till projektavdelningen som vill jobba på Sveriges mest spännande arbetsplats och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du som kalkylator tar fram kostnadsbedömningar för olika typer av investeringsprojekt, främst i projektens tidiga skeden. Du kommer också att stödja vid utvärdering och uppföljning av kostnadsbedömningarna. Vidare kommer du att stödja Fortifikationsverket och våra kunder med specialistkunskaper inom kalkylområdet, vilket kan innebära att du utformar information och håller i utbildningar inom området. I rollen ingår det att du som kalkylator omvärldsbevakar och medverkar i branschprojekt samt att förvalta och utveckla myndighetens databaser. Du kommer även att samarbeta såväl med kollegorna inom avdelningen som med övrig verksamhet. Resor förekommer i arbetet.

Kvalifikationer
Civil- eller högskoleutbildning med inriktning samhällsbyggnad, bygg- eller installationsteknik eller motsvarande. Alternativt har du YH-utbildning med för oss relevant inriktning. Vidare har du flerårig erfarenhet av kalkylering och kostnadsbedömningar inom bygg- och/eller fastighetsbranschen, främst inom projektens tidiga skeden. Du har god inblick i marknadens stödsystem för kalkylering och kunskap inom entreprenadjuridik. God kunskap i svenska och körkort klass B.

Meriterande
Erfarenhet av något marknadsledande stödsystem för kalkylering och vana av att arbeta med övergripande nyckeltal vid kostnadsbedömningar. Goda kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och flexibel. Du är initiativtagande och lösningsfokuserad med en god kommunikativ- och samarbetsförmåga. Vidare är du analytisk, självständig och administrativt strukturerad.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Anställningens placeringsort är Eskilstuna. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslage

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta avdelningschef Göran Wahlström, tfn 010-44 44 719 eller HR-specialist Monica Henriksson, tfn 010-44 44 287.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Per Alexis, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-11-19. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen

Ansök här

 

 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!