Kalkylchef/Samordnande Kalkylator till BTH Bygg

 
Kalkylchef/Samordnande Kalkylator till BTH Bygg

BTH nysatsar för en kommande expansion med tydliga mål till år 2020. Nu söker bolaget en nyckelposition som Kalkylchef/Samordnande Kalkylator.

Om tjänsten

Du ansvarar för samordning och bemanning av pågående anbudsarbeten. Kalkylteamet består av totalt fyra medarbetare och du kommer även att samarbeta med interna avdelningar i bolaget samt ha kontakt med underentreprenörer och leverantörer. I rollen ingår även enskild kalkylering samt medverkande vid utveckling av kalkylprogram och ekonomistyrning. Bolaget erbjuder en dynamisk arbetsplats med korta och effektiva beslutsvägar.

Vi söker Dig som skapar ett positivt arbetsklimat i ett värderingsstyrt företag. Du delar företagets mål, värderingar och är intresserad av hela kalkylprocessen. Du rapporterar till Affärschefen för bostäder och tjänsten är baserad i bolagets moderna kontor i Solna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Ansvara för att leda och utveckla BTHs rutiner för anbud och kalkylprocessenBemanna på pågående och kommande anbud på BTH med rätt kalkylresursLeda kalkyl och anbudsmöten som sker en gång per veckaAnsvara för att referensprojekten i databasen uppdaterasAnsvara för kalkylen vad gäller mängdberäkning, prissättning och beräkning av omkostnaderSamarbeta med projektledning, inköp och produktionsledningKontakt med underentreprenörer och leverantörer för offerterBevaka samhällskrav och att externa intressen uppfylls och beaktasKvalifikationer och önskad kompetens

Civilingenjör eller annan relevant akademisk utbildningMinst tio års erfarenhet som Kalkylator inom byggbolagErfarenhet från linjebefattningar i produktionen är meriterandeKunskaper från bygg- och/eller fastighetsbranschen är ett kravMycket goda kunskaper i kalkylprogrammet MAP och MS OfficepaketetDin ansökan

Ta nästa kliv i karriären och sök dig till BTH Bygg som expanderar! Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed (tel. 070-790 01 06) eller Researcher Johan Magnusson (tel. 072-248 6531) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 april 2017.

Om BTH Bygg

Vi har ett brett utbud av byggtjänster. Vår enkla affärsidé är att bygga, renovera och underhålla fastigheter åt publika företag inom Stor-Stockholm. Vi bygger också bostäder och kommersiella lokaler i egen regi för försäljning eller förvaltning. 
Vi har som vision att vara en ledande byggentreprenör inom Stor-Stockholm. Vår organisation ska vara effektiv, modern och resultatinriktad med höga krav på kvalitet och etik. Den skall kontinuerligt skapa bestående mervärden för våra kunder.

Läs mer på bthbygg.se

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb