Karlaplans Plåtslageri AB söker Projektledare

 
Karlaplans Plåtslageri AB söker Projektledare

Karlaplans Plåtslageri AB startades år 1965 och har i dag ca 40 välutbildade montörer och plåtslagare. Omsättningen är ca 90 Milj per år. VD sedan år 2000 är Andres Illerfelt som styr verksamheten med hjälp av bland andra Johan Sandberg (arbetschef) och Ingela Sandström (ekonomi och administration).

 
Vi söker nu en ny medarbetare till tjänsten Projektledare med följande arbetsuppgifter:

Tätskiktsavdelningen
Projektledare inkluderande kalkylering och sälj

Du som söker ska ha god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i arbetsledande position. Du ska ha erfarenhet av plåt och/eller tätskiktsarbeten på tak (minst 8 år). Du ska ha körkort och behärska det svenska språket.

Hör av dig så berättar vi mer om vad respektive tjänst innebär.

Jobbfakta
Ort: Stockholms stad
Anställning: Heltid, Tillsvidareanställd

Kontaktperson 
Andreas IllerfeltE-post: andreas@kp-plat.seTel: 08-19 65 01
 För mer information se vår hemsida

Övrig information
Den som arbetar på Karlaplans Plåtslageri erbjuds en trygg arbetsplats där det ges stor frihet i utförandet av arbetsuppgifterna med tillhörande krav på personligt ansvar.

KP är ett företag där det uppmuntras till personligt engagemang och initiativ samtidigt som det finns goda möjligheter till personlig utveckling.

Vad vi erbjuder våra kunder
Vi har länge arbetat med strategin att sätta kunden i fokus. Vi tror att vår prioritering av kvalitet och kundvärden genererar långsiktiga relationer och lojala kunder samt skapar grunden till god lönsamhet. Vi är ett tjänsteföretag och vår kärnprodukt är byggnadsplåtslageri och tätskiktsarbeten och vår ambition är att sälja premium produkter.

I Stockholmsregionen arbetar vi med alla typer av falsad tak och fasadplåt samt papp, duk, service och underhållsarbeten på tak men vi har specialiserat oss inom ett antal områden enl. nedan:
* Takrenoveringsarbeten på innerstadsfastigheter och kulturhistoriskt värdefulla byggnader.
* Tätskikt av papp och duk
* Arbeten med sömsvetsad rostfri plåt
* Totalentreprenader i samband med uppförande av takterrasser
* Helhetslösningar i form av service och skottningsavtal.

Affärsidé
Karlaplans Plåtslageri AB ska till fastighetsägare, förvaltare och byggbolag erbjuda kvalitativa tjänster inom byggnadsplåtslageri och tätskiktsentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Vi ska med en väl anpassad kombination av yrkesskicklighet, tradition, flexibilitet och kundfokus alltid sträva efter att erbjuda våra kunder Stockholms mest kompetenta samarbetspartner.

Mål
Våra kunder ska vara branschens nöjdaste.

Vision
Vårt företag skall erbjuda tjänster som skapar kundlojalitet och ekonomisk stabilitet.

Kunderna
Våra kunder består till större delen av små till stora fastighetsägare, byggherrar, förvaltare och konsultförmedlade arbetsuppdrag. På senare tid även i allt större utsträckning bostadsrättsföreningar. Några av våra kunder och samarbetspartners:
Locum, SISAB, Svenska kyrkan, Statens Fastighetsverk, JM, Veidekke, Skanska, Anders Bodin Fastigheter AB, Einar Mattsson Byggnads AB, Vasakronan AB och ett antal olika bostadsrättsföreningar 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!