Lambertsson Sverige AB söker Säljare/uthyrare

 
Lambertsson Sverige AB söker Säljare/uthyrareLambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, elinstallation och genom Glacell även solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Nu söker vi en säljare/uthyrare till vår depå i Västerås!

Som säljare/uthyrare hos oss på Lambertsson kommer du att arbeta med uthyrning av våra byggrelaterade produkter och tjänster. Det innefattar bland annat uthyrning av byggmaskiner, ställningar, liftar och byggström. Du kommer att fungera som kontaktperson och rådgivare för våra kunder, både vid beställning per telefon och vid besök på depån. I tjänsten ingår även kundbesök och försäljningsarbete gentemot arbetsplatser och projekt, även om du mestadels kommer att arbeta inne på depån. På vår depå i Västerås kommer du att ingå i ett säljteam om totalt fem personer. Vår säljexpedition är placerad i anslutning till vår verkstad och du har därför ett nära samarbete med våra servicemän och transportörer, samt övriga avdelningar.

Som person är du energisk, utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med både nya och befintliga kunder. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med kunder, kollegor och leverantörer i syfte att hitta och leverera bra lösningar. Vidare har du god organisationsförmåga, tar egna initiativ och trivs med att tidvis arbeta i ett högt tempo. Att ha många olika projekt igång samtidigt ser du som positivt. 

På Lambertsson arbetar vi nära våra kunder och deras projekt. För att kunna stötta våra kunder i att hitta bra och kostnadseffektiva lösningar är det en fördel om du känner till byggprocessen så att du kan ställa de rätta frågorna. Erfarenhet från byggbranschen och kunskap om byggmaskiner och liftar är därför starkt meriterande. För att kunna stötta våra kunder på bästa sätt krävs även att du har viss insikt i de ekonomiska aspekterna.

Vi söker dig med erfarenhet från byggbranschen eller andra närliggande branscher. Har du tidigare arbetat med uthyrning och/eller försäljning är detta starkt meriterande. Vi lägger dock stor vikt vid dina personliga egenskaper i den här rekryteringen. Du är van vid att bygga långsiktiga kundrelationer och har du redan idag ett stort lokalt nätverk inom branschen ser vi det som ett plus. Du är van vid att använda telefon och dator som arbetsverktyg och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Truckkort är meriterande. Körkort klass B är ett krav.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!


I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

VIDARE UPPLYSNINGAR
Robert Lundström, Depåchef tel: 0733-84 70 82

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-09-28

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!