Lättklinkerbetong AB söker KMA-Samordnare

 
Lättklinkerbetong AB söker KMA-SamordnarePeab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Lättklinkerbetong AB är en av Sveriges ledande tillverkare av prefabricerade betongelement. Vi konstruerar, tillverkar, levererar och monterar prefabricerade betongelement för bl.a. bostäder, kontor och industri.. Företaget ingår i Peab Byggsystem som består av de 4 bolagen Skandinaviska Byggelement, Peab PGS, Lättklinkerbetong och sen slutet av 2017 även AB Smidmek, och är en del av Peab-koncernen. Den totala omsättningen 2017 i Peab Byggsystem är ca 1,3 miljarder kr och antalet anställda omkring 620 personer.

Vi söker nu en KMA samordnare till vårt kontor i Ucklum, som vill vara med och utveckla vårt företag framåt i tiden 

Du är drivande i arbetet med företagets kvalitet, miljö och arbetsmiljöarbete samt säkerställer att interna och externa krav uppfylls i alla delar av verksamheten. Tillsammans med ledningsgruppen är du stödfunktion till vår produktion och medverkar till att säkerställa att produktionen bedrivs mot ställda mål.

Du är företagets representant externt i kommunikationen med myndigheter och certifieringsorgan gällande kvalitet och miljöfrågor samt ansvarar för utvecklingen av ledningssystemet för att möta nya krav och utmaningar.

Vi ser att du har utbildning på högskolenivå eller motsvarande inom området Kvalitet/Miljö/Arbetsmiljö. Du bör ha några års erfarenhet av en liknande arbetsroll till den vi söker. Andra viktiga egenskaper är att du är självständig, noggrann, strukturerad och har förmåga att prioritera samt att du trivs med att arbeta i team.

- Resor i tjänsten kan förekomma.

- Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

- Heltid.

Frågor gällande tjänsten kontaktar du Andreas Ryrbo, andreas@lkb.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

VIDARE UPPLYSNINGAR
Andreas Ryrbo tel: 0732 74 44 54

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2018-04-08

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb