Lättklinkerbetong AB söker Produktionsmedarbetare

 
Lättklinkerbetong AB söker ProduktionsmedarbetarePeab är Nordens Samhällsbyggare med 14.000 anställda och en omsättning överstigande 46 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Lättklinkerbetong är en väletablerad leverantör av prefabricerade produkter till nordisk byggindustri. Företaget konstruerar, tillverkar, monterar och marknadsför unika och patenterande lösningar för grunder, väggelement och bjälklag. Lättklinkerbetong AB ingår i Peab Byggsystem koncernen som är en del av Peab. Peab Byggsystem består av de tre bolagen Skandinaviska Byggelement, Peab PGS och Lättklinkerbetong. Den totala omsättningen i Peab Byggsystem är ca 1 miljard kr 2016 och antalet anställda omkring 550 personer. 

Vi expanderar och söker nu flera produktionsmedarbetare till vår ny utbyggda fabrik Ucklum.

Dina främsta arbetsuppgifter är: ritningsläsning, form sättning, armering, gjutning och ytbehandling av betongväggar. Vissa arbetsuppgifter kan innehålla truckkörning, hjullastarkörning och traverskörning. Meriterande att ha utbildning på detta. Tjänsterna vi söker är både dagtid och skiftarbete.

Kvalifikationer

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du är snabblärd och trivs med att arbeta både i team och självständigt. För att lyckas i denna tjänst bör du även ha god kommunikativ förmåga och kunna samarbeta med människor på ett positivt och konstruktivt sätt. På våran fabrik värderar vi arbetsmiljö och kvalitet högt.

Vi söker dig med relevant utbildningsnivå inom byggbranschen/industri eller motsvarande på gymnasienivå. Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du har minst 2 års erfarenhet av industriarbete. Meriterande om det är från byggelementindustrin.

 

VIDARE UPPLYSNINGAR
Magnus Svensson och Mikael Olaisson, produktionsledare tel:

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-05-12

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!