NORREVO FASTIGHETER AB SÖKER BYGGPROJEKTLEDARE

 
NORREVO FASTIGHETER AB SÖKER BYGGPROJEKTLEDARE

VILL DU VARA MED OCH UTVECKLA LOKALER FÖR LIVET — I NORRKÖPING?

Året om, dygnet runt, besöker och upplever tusentals människor Norrköpings skolor, mötesarenor, vårdboenden, kontor och arbetsplatser. Barnen utforskar, lär och utvecklas i trygga miljöer. Äldre får den omsorg de behöver på äldreboenden och servicehus. Förväntansfulla människor går på konsert eller teater, spelar fotboll, rider, simmar och lånar böcker. Det är de här människorna som är viktigast för vårt arbete. Det är för dem vi skapar livskvalitet.

Vår vision och drivkraft är att skapa förutsättningar för hållbara, trygga och pedagogiska miljöer som ger plats för upplevelser, kreativitet, trivsel och liv. Med ett helhetstänkande utvecklar och förvaltar vi lokaler som ägs av vår kommun. Och tillsammans med våra kunder skapar vi en attraktiv och färgstark stad som ger rum – för livet i Norrköping.

Norrköping är en stad i imponerande utveckling. Befolkningen har ökat markant de senaste åren, en utveckling som förväntas fortsätta. Norrevo har en viktig roll i den utveckling som pågår. Idag och när vi blickar framåt. Enheten för projekt och fastighetsutveckling verkar här och nu som en aktiv och engagerad part i allt som händer.

Investeringsvolymen är stor. Norrköping planerar nu för nya skolor, mötesarenor, äldreboenden, kontor och arbetsplatser.

Enheten för Fastighetsutveckling samordnar alla typer av om- och nybyggnationer inom kommunkoncernen. Vår uppgift är förverkliga verksamheternas behov, önskemål och krav samt att genomföra de politiskt beslutade investeringsprojekten. Vi samarbetar med enheter för fastighetsförvaltning och genomför utredningar samt större och mindre underhållsarbeten.

Nu söker vi en byggprojektledare.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en bransch och omgivning där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, din arbetsmiljö, och din arbetsdag.

I din roll som projektledare ansvarar du för att leda och koordinera aktiviteter, tidplaner, resurser och funktioner inom ditt/dina projekt. Du leder projekten och de upphandlade konsulterna och leverantörerna mot uppsatta mål och har det övergripande ansvaret för att informera och rapportera till interna och externa kontakter som berörs av projektet. Du ansvarar också för att nödvändiga handlingar inom projektet granskas, upprättas, dokumenteras och förmedlas till berörda.

Tjänsten innebär att du i nära samarbete med beställare fastställer val av projektering och planering som ligger till grund för genomförande av projektet, med kundnyttan i fokus. Du ansvarar för att upphandlingar genomförs enligt lagen om offentlig upphandling, du upprättar förfrågningsunderlag, utvärderar anbud och ansvarar sedan för beställningar gentemot upphandlade leverantörer och konsulter. Du utser BAS-P och BAS-U för projekten du leder och samordnar entreprenader. Genom projektets hela genomförande koordinerar du informationsflöden och kvalitativa och ekonomiska uppföljningar och säkerställer att samtliga projektaktiviteter utförs enligt uppställda krav och tidplaner. Du leder projektet in i överlämningsfasen och ansvarar för garantiperioden gentemot beställaren.

Till din hjälp har du byggprojektsamordnare och projektadministratörer.

Vem är du?
Du har bygginriktad ingenjörsutbildning på gymnasienivå eller minst 2-års bygginriktad högskoleutbildning. Du har även flerårig erfarenhet av självständiga projektledarroller inom bygg och goda kunskaper om teknikområdena el, VVS och mark samt dokumenterad kunskap om lagen om offentlig upphandling och entreprenadjuridik. Meriterande är tidigare erfarenhet av offentliga upphandlingar.

Du har stor vana och god förmåga att leda andra aktörer inom ditt projektansvar så att ekonomiska, kvalitetsmässiga och tidssatta mål uppnås enligt plan.

Din roll kräver att du har en god samarbetsförmåga, ser helheten, och kan prioritera och agera utifrån ett affärsmässigt förhållningssätt. Som person är du mycket självständig i din roll med en utpräglad ledande och coachande förmåga. Du är beslutsam, systematisk och kommunikativ.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Information om anställningen och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning snarast möjligt. Välkommen med din ansökan här senast den 13 augusti 2017. Ange diarienummer: NLAB 2017/0057-1

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen.

Kontaktpersoner

Frågor om tjänsten besvaras av Chef projekt/Fastighetsutveckling Per Kempe, per.kempe@norrevo.se eller Projektsamordnare Karin Ziedén, karin.zieden@norrevo.se

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!