Oljibe söker Entreprenadingenjör

 
Oljibe söker Entreprenadingenjör

I rollen som Entreprenadingenjör ger vi dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt, med varierande, inriktning och storlek. Arbetet innebär ett stort ansvar för projektens resultat och lönsamhet. Hos oss kommer du också in i ett företag som aktivt satsar på att erbjuda medarbetarna utbildning och personlig utveckling. Vi har som ambition att vara en av branschens bästa arbetsplatser och är ett modernt och nytänkande byggföretag som befinner sig i en spännande fas.

Arbetsuppgifter
Som entreprenadingenjör kommer du arbeta med bl.a. inköp, kalkylering, planering, KMA, projektstöd, kundkontakt och ekonomisk projektuppföljning, budgetar, kundmöten. Du medverkar vid bygg- och ekonomimöten samt deltar aktivt i uppföljning av projekt. Du är van vid att ta ansvar för och följa upp både ekonomi, arbetsprocesser och tider. Du är en flexibel person, van vid att arbeta i högt tempo och du har en mycket bra struktur i vardagen. Du måste kunna anpassa dig snabbt till förändrade förutsättningar, kunna ta snabba beslut samt våga prova nya vägar. Som person är du analytisk, driftig, strukturerad och noggrann och du vill gärna arbeta med affärsinriktad byggverksamhet. I din roll ingår även att utveckla och anpassa våra arbetssätt och rutiner till nya krav och förväntningar och tillsammans med övriga medarbetare i projektet skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats, hög produktivitet och gedigen kvalitet. Du trivs att arbeta i lag och kommer arbeta nära Platschefen, arbetsledare och arbetstchef.

Utbildning/personliga egenskaper
Vi söker dig som är byggnadsingenjör med några års dokumenterad, god erfarenhet ifrån liknande roll/arbete .

Som person är du noggrann och har god ekonomisk förståelse. Du har ett genuint intresse för byggbranschen och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas i rollen. Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor. Vi söker dig som är driven och engagerad och som har förmågan att ta tag i och lösa problem som dyker upp under projektets gång. Du har en god känsla för kvalitet och service gentemot såväl beställare som underentreprenörer och andra samarbetspartners.

Vi erbjuder
Omväxlande arbete och stor delaktighet med mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett familjeägt och personligt byggföretag i  expansionsfas. Goda lönevillkor, förmåner och karriärsmöjligheter med stort fokus på personlig utveckling, hälsa och trivsel väntar rätt person. Stimulerande och utvecklande miljö med intressanta och varierande projekt, trevliga medarbetare och spännande framtidsutsikter. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Bygg nya förtroenden med oss.

Sista ansökningsdatum 2017-11-30

Ansök här  

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!