Peab Byggservice AB söker Platschef

 
Peab Byggservice AB söker PlatschefPeab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Peab Byggservice genomgår just nu en stor tillväxtfas och behöver stärka upp med ytterligare en platschef. Har du erfarenhet från byggbranschen och vill utvecklas på ett företag som står inför en spännande framtid? Sök jobbet redan idag!

Dessa utmaningar väntar på dig 

Som platschef på Peab Byggservice har du en central roll i projekt och är med och ansvarar för hela processen - från anbud till överlämnande av produkten till en nöjd slutkund. Du har ett helhetsansvar för såväl personal och ekonomi som för våra kunder men ingår i en grupp om cirka 6 platschefer, där ni har ett nära samarbete och kan utbyta erfarenheter och tankar i olika forum. I din roll ingår också ett nära samarbete med andra delar av verksamheten, så som arbetschef, entreprenadingenjörer, ekonomer och underentreprenörer .

Dina övergripande arbetsuppgifter innebär att:

  • Leda dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
  • Planera, kalkylera och leda projekten från början till färdig produkt
  • Samordna inköp och underleverantörer kopplat till projektet
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
  • Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn
  • Vara delaktig i kontorets ekonomi-, kund- och personaltillväxt

Peab Byggservice utför underhålls- och reparationsarbeten, om- och tillbyggnader, stambyten, köks- och badrumsrenoveringar med mera. Vi kan erbjuda våra medarbetare, kunder och andra aktörer ett mervärde då vi genomför en samhällsinsats genom våra olika uppdrag och projekt ute på viktiga arbetsplatser. Vi samarbetar bland annat med sjukhus, skolor, medicinska institut samt industrier. Detta är något vi är mycket stolta över! Hos oss får du också en trygg anställning och en arbetsgivare som satsar på sina medarbetare och deras framtid.

Vem vi söker

Är du personen som ser lösningar istället för problem? Är du prestigelös samtidigt som du vågar kliva in och ta beslut när det behövs? Som platschef är du personen som skapar affärer, leder din arbetsgrupp och säkerställer att ni levererar med kvalitet och bemöter våra kunder på ett affärsmässigt och professionellt sätt. Du är en viktig kugge i vårt stora samarbetshjul och behöver därför vara en lagspelare med en naturlig fallenhet för ledarskap. Du ska inspirera dina medarbetare och föregå med gott exempel. 

I rollen som platschef bör du ha gott tekniskt yrkeskunnande och det är ett krav att du har erfarenhet från byggbranschen. Med fördel har du också en eftergymnasial teknisk utbildning. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer har du en hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Du inger ett professionellt intryck, har lätt för att skapa förtroende och trivs med att bygga långsiktiga relationer.

I tjänsten ingår vissa resor inom distriktet (Storgöteborg), varför körkort är ett krav. Peabs koncernspråk är svenska, så det är viktigt att du både talar och skriver svenska flytande. Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning. Behovet sträcker sig med start efter årsskiftet, men för rätt person och förutsättningar finns det möjlighet att påbörja anställningen tidigare. Därmed kan också tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du bli en del av ett jordnära företag som brinner för byggservice? Välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss på vår hemsida peabbyggservice.se.

Vi erbjuder

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

VIDARE UPPLYSNINGAR
Cecilia Nagy tel: +46 725335006

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-10-22

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!