Peab Byggservice AB söker Platschef

 
Peab Byggservice AB söker PlatschefPeab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Stor frihet, stort ansvar och stora möjligheter att påverka, låter det spännande? Vi expanderar och söker nu en Platschef med ortsansvar för Halmstad.

Peab Byggservice

På Peab Byggservice arbetar vi i första hand med verksamhet av löpande karaktär, exempelvis underhålls- och reparationsarbeten. Vi har en hel del ramavtal och rikskundsavtal och en av våra styrkor är att vi bedriver verksamhet i hela landet. Ett annat kännetecken för oss är att vi ofta utför arbeten i kvarboende miljöer samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå.

Tjänsten

I rollen som Platschef arbetar du löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud, gör enklare inköp samt ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid det ekonomiska ansvaret med prognosarbete samt att hantera de juridiska aspekterna i projekten på ett bra sätt.
Du kommer att ha ansvar för kvalitet och miljö samt personalansvar för yrkesarbetarna.

I den här rollen ingår ortsansvar för Halmstad. Detta innebär ett stort eget ansvar för att bearbeta kunder och samarbetspartners.

Tjänsten erbjuder stor frihet att utveckla verksamheten och genom det ortsansvar som ingår kommer du även ha goda möjligheter att påverka anläggningens volym och resultat.

Utbildning/erfarenhet

Vi förväntar oss att du har flerårig erfarenhet av liknande arbete alternativt har drivit ett eget företag med anställda inom bygg.
Är du väl förankrad i Halmstad och har ett stort kontaktnät så är det en fördel. För att klara rollen på ett bra sätt bör du ha arbetat som ledare tidigare och vara van att leda och fördela arbete. 

Har du en bra förståelse för projektekonomi och prognosarbete samt kalkylarbete och entreprenadjuridik är det en fördel. Goda datorkunskaper samt en god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

Vem är du?

Som person är du både relationsbyggande och resultatdriven. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären och ett driv som gör att du når dina mål. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

VIDARE UPPLYSNINGAR
Rebecka Tholén tel: 0725-334568

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-12-20

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!