Peab PGS AB söker Montageledare

 
Peab PGS AB söker MontageledarePeab PGS är entreprenören med målsättning att skapa en bostad för alla. Vi gör detta genom att fokusera på kundernas behov, vara processorienterade och vara den lärande organisationen. Inom bolaget arbetar vi nytänkande och hållbart utifrån ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. I grunden för vår affär har vi vårt kundorienterade och flexibla byggsystem, för flerbostadshus, som vi löpande utvecklar. Vi råder över en stor del av bostadsprocessen och säljer, tillverkar, monterar och levererar kompletta bostadsprojekt. Peab PGS är det enkla och trygga valet vid nyproduktion av bostäder.

I din roll som montageledare har du ett övergripande ansvar för att planera, koordinera och arbetsleda montörer ute på våra montageplatser, från byggstart till överlämnande. I rollen ingår att ansvara för att montage sker enligt fastställd process och anvisningar samt att Peabs mål inom miljö, arbetsmiljö och säkerhet efterlevs i projektet. I ditt arbete ansvarar du för att montörerna får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du har en högskoleingenjörsutbildning eller likvärdig byggteknisk utbildning. Vi lägger stor vikt vid om du har erfarenhet av rollen som arbetsledare, montageledare, produktionsledning eller liknande. 

För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga då vi jobbar i team, och att du kan skapa rätt förutsättningar för ett gemensamt lärande. Du ska vara strukturerad, initiativtagande samt ha god kunskap om arbetsmiljölagen.

Tjänsten innebär resor inom vår region eftersom vi har projekt på olika orter. Vi är i dagsläget verksamma med projekt i Mälardalsområdet, dalarna, södra och mellersta Norrland.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

VIDARE UPPLYSNINGAR
Jörgen Lunneborg, Projektchef tel: 0733-374329

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-09-28

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!