Peab PGS AB söker Montör

 
Peab PGS AB söker MontörPeab PGS är entreprenören med målsättning att skapa en bostad för alla. Vi gör detta genom att fokusera på kundernas behov, vara processorienterade och vara den lärande organisationen. Inom bolaget arbetar vi nytänkande och hållbart utifrån ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. I grunden för vår affär har vi vårt kundorienterade och flexibla byggsystem, för flerbostadshus, som vi löpande utvecklar. Vi råder över en stor del av bostadsprocessen och säljer, tillverkar, monterar och levererar kompletta bostadsprojekt. Peab PGS är det enkla och trygga valet vid nyproduktion av bostäder.

Peab PGS AB är ett dotterbolag inom Peab-koncernen. Bolaget har sitt huvudkontor i Valhall Park Ängelholm med ett regionkontor i Solna. Vi söker medarbetare som vill arbeta i byggbranschen, fast på ett annorlunda sätt.

Om tjänsten

Region Nord/Ost är inne i ett expansivt skede och vi söker därför fler medarbetare. Projektavdelning Nord/Ost utgår från vårt regionkontor i Solna och har huvuddelen av vår volym i Mälardalsregionen.

Vi behöver förstärka vår organisation med flertalet montörer som ansvarar för att utföra montage enligt fastställda arbetssätt och anvisningar samt bidra till Peabs mål inom kvalitet, arbetsmiljö och säkerhet efterlevs i våra projekt. Som montör hos oss får arbeta med montage av stomme, stomkomplettering samt invändig komplettering med listning och köksmontage fram till inflyttningsfärdigt hus.

Kravprofil

Vi söker dig som har tillämpbara erfarenheter från byggbranschen eller liknande montage. Du är initiativtagande och strukturerad, har god samarbetsförmåga och trivs med att jobba i team.

Tjänsten innebär resor och det är krav på körkort, veckopendling kan förekomma beroende på hemort.

Vi ställer inga krav på yrkesbevis.

 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

VIDARE UPPLYSNINGAR
Jörgen Lunneborg, Projektchef tel: 0733-374329

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2018-01-31

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!