Peab PGS AB söker Projektutvecklare

 
Peab PGS AB söker ProjektutvecklarePeab PGS är entreprenören med målsättning att skapa en bostad för alla. Vi gör detta genom att fokusera på kundernas behov, vara processorienterade och vara den lärande organisationen. Inom bolaget arbetar vi nytänkande och hållbart utifrån ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. I grunden för vår affär har vi vårt kundorienterade och flexibla byggsystem, för flerbostadshus, som vi löpande utvecklar. Vi råder över en stor del av bostadsprocessen och säljer, tillverkar, monterar och levererar kompletta bostadsprojekt. Peab PGS är det enkla och trygga valet vid nyproduktion av bostäder.

 

Just nu söker vi en Projektutvecklare som vill vara med på en fantastisk resa och utveckla bostadsbyggandet.

Projektutveckling i Peab PGS innebär att Du:

  • är med i tidiga skeden i byggprojekten och ser när ett projekt passar Peab PGS. har kontakt inom Peab och hos definierade externa kunder för att utveckla Peab PGS-projekt.
  • kan se möjligheterna och kan ta fram lämpliga projekt inom byggsystemets ramar.
  • kan se när ett projekt är optimalt för Peab PGS och även hur ett redan ritat hus kan struktureras om till ett PGS-hus.
  • bearbetar och bevakar marknaden. Genom ett konsultativt förhållningssätt och förståelse för kundens affär kan du presentera en lösning som ger båda parter önskat mervärde.
  • arbetar tvärfunktionellt och har ett nära samarbete med övriga avdelningar inom företaget.

 Din bakgrund och erfarenheter:

  • Som projektutvecklare i Peab PGS är du väl insatt i ett industriellt byggsystems möjligheter och begränsningar.
  • Du har erfarenhet från byggbranschen, ett stort intresse för bostäder och brinner för att skapa bra lösningar.
  • Du är driven, social och utåtriktad samt strukturerad och analytisk samtidigt som du har ett kreativt tänkande. Du drivs av synsättet att allt kan förbättras.
  • Du har en relevant utbildning på högskolenivå.

Tjänsten är placerad i Solna med östra, mellersta och norra Sverige som arbetsområde vilket innebär ett antal resdagar per år.

 

 

VIDARE UPPLYSNINGAR
Jesper Strandberg, Operativ Chef tel: 0733-372130

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-04-17

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb