Peab Sverige AB söker Arbetschef

 
Peab Sverige AB söker ArbetschefPeab är Nordens Samhällsbyggare med 14.000 anställda och en omsättning överstigande 46 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Region Bygg Öst 1 bedriver byggverksamhet med inriktning mot nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, förvaltningsbyggnader och bostäder inom Stockholm, Uppsala och Gotland.

Vi söker nu en arbetschef till en av våra arbetschefsgrupper i Stockholm. Du drivs av att på ett lyhört sätt inspirera och engagera gruppen att gå mot samma mål. Gruppen består av 49 medarbetare (28 tjänstemän och 21 yrkesarbetare) och en omsättning på ca 250 miljoner.

Som arbetschef har du det övergripande ansvaret för personal, ekonomi, kvalitét och miljö. Framtagandet av kund- och marknadsplaner inkluderas i din roll och du har ansvar för arbetet med kundvård, nya affärsmöjligheter samt varumärkesuppbyggnad.

Du rapporterar till regionchefen och kommer att ingå i regionens ledningsgrupp där du tillsammans med övriga chefer jobbar fram strategier och beslut för att nå regionens mål.

Det är ett krav att du har en bakgrund i en ledande position där du fått möjligheten att framgångsrikt jobba med människors utveckling och teamkänsla.

Vi tror att du har en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå samt flerårig erfarenhet från liknande roll i entreprenad- eller fastighetsbolag med stora projekt.

Du har en god samarbets- och planeringsförmåga och du kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt och bygger långsiktiga relationer.

Urvalsarbetet sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

VIDARE UPPLYSNINGAR
Gustaw Lindhall, Advice Executive Search tel: 072-329 94 94

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-05-07

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!