Peab Sverige AB söker Erfaren produktionspersonal

 
Peab Sverige AB söker Erfaren produktionspersonalPeab är Nordens Samhällsbyggare med 14.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Vi ser en spännande marknad framför oss i Dalarna med kommande unika och intressanta projekt. Vi behöver därför erfaren produktionspersonal som vill vara med och dela en spännande framtid med oss. Vi har det stora företagets muskler och mögligheter samtidigt som Peab präglas av korta beslutsvägar.

Hos oss erbjuds du en tjänst i en organisation med goda värderingar.

Vi söker därför Projektchef, Produktionschef och Platschefer

Ange i ansökan vilken tjänst som tilltalar dig.

Du har flerårig erfarenhet av byggbranschen, god teknisk kunskap samt kunskap i projektekonomi. Som person är du strukturerad, målinriktad och har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat. Som ledare är du en förebild som skapar engagemang genom att låta dina medarbetare växa, ta del av information och bli delaktiga i utvecklingen av vår produktion.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

VIDARE UPPLYSNINGAR
Stefan Ors, Arbetschef Mora tel: 0733-37 40 29

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-08-20

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!