Peab Sverige AB söker Projektchef

 
Peab Sverige AB söker ProjektchefPeab är Nordens Samhällsbyggare med 14.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Projektchef

Region Bygg Öst 1 bedriver byggverksamhet med inriktning mot nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, förvaltningsbyggnader och bostäder inom Stockholm, Uppsala och Gotland.

Vill du vara med på vår resa, att gå från störst till bäst? Vi söker nu en projektchef  till ett av våra framtida, stora projekt inom kommersiellt byggande. Som projektchef har du en ledande nyckelroll som dessutom är omväxlande, med stort eget ansvar.

Vi behöver nu förstärka en av våra arbetschefsgrupper i Stockholm med en projektchef till våra framtida stora projekt. AC-gruppen består av 44 medarbetare  (23 tjänstemän och 21 yrkesarbetare) och omsättningen ligger på ca 250 Mkr per år.

Som projektchef har du det övergripande ansvaret på plats. I detta ingår arbetsmiljö, ekonomi, kvalitét och miljö. Du kommer att ha befogenhet att fatta ekonomiska beslut gällande avtal, kontraktsskrivning och inköp enligt Peabs regler. Rollen innebär även ansvar för externa intressenter, kundkontakt, kvalitet, metodval och produktionsförberedelser. Vidare är projektchefen i nära samarbete med arbetschefen och innehar en nyckelroll i arbetschefsgruppen.

Personliga egenskaper

Som ledare är du lyhörd, du inspirerar och engagerar gruppen att gå mot samma mål. Du skapar delaktighet och delar våra kärnvärden Jordnära, Utvecklande, Personlig och Pålitlig som person och i ditt ledarskap. Du vill leda och samordna projektet från start till slut och drivs av ett tydligt ekonomi-och resultatansvar.

Kunskap och erfarenhet

Vi ser dig som har en ingenjörsutbildning på högskolenivå och/eller erfarenhet genom bransch- och arbetserfarenhet. Du har även erfarenhet från projektchefsrollen eller från stora, komplexa projekt, gärna inom kommersiellt byggande i rollen som platschef. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling och du kommer att ingå i vårt regionala nätverk för plats-och projektchefer med syfte att bygga nätverk, utveckling och utbyta erfarenheter.

Försäljning av annons- och rekryteringstjänster undanbedes.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

VIDARE UPPLYSNINGAR
Johanna Ringström, personalchef tel: 0733 37 69 24

ANSÖKAN
Sök tjänsten!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2017-08-31

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!