Platschef till Stockholm/Uppsala

 
Platschef till Stockholm/Uppsala

Vill du jobba i ett byggentreprenadföretag på frammarsch som fokuserar på utveckling av människor och som på riktigt jobbar tillsammans med alla aktörer i hela byggprojektet dvs. som jobbar med partnering fullt ut i alla led? Då har du chansen nu!

Välkommen till Sveriges ledande partneringentreprenör!


Om oss och vad vi erbjuder dig!
Hos oss har du som medarbetare möjligheten att påverka och vara delaktig i företagets beslut och utveckling. ByggDialog är rörligt, flexibelt och snabbfotat när det exempelvis gäller att svara på nya omvärldskrav. Vi är ett värderingsstyrt byggentreprenadföretag som ser och skapar delaktighet även för de andra aktörerna i byggprocessen.

Våra främsta styrkor som företag och arbetsgivare är att vi är utvecklingsorienterade, vi ger möjlighet att prova på olika roller och arbetsuppgifter och har en laganda i projekten där alla hjälps åt. Arbetsfördelning sker utifrån projektmedarbetarnas kompetens och utvecklingsbehov, snarare än utifrån statiska befattningsbeskrivningar. Vi är måna om de verksamheter vi bygger för och våra huvudsegment (vård, utbildning och industri) är meningsfulla och viktiga för ett fungerande samhälle.

Vi har ett gott arbetsklimat och ett bra samarbete på våra byggprojekt. Vi ger goda utvecklingsmöjligheter och en trygg anställning i ett stabilt företag. Alla våra projekt genomförs i total partneringsamverkan, dvs fullt ut i alla led. Vi har många intressanta och stora projekt inom främst vård och skola där vår arbetsmodell leder till en trygg, kvalitetssäkrad och kostnadseffektiv byggprocess.

I vår egen utbildningsakademi får du som anställd möjlighet till löpande kompetensutveckling inom en mängd olika områden, du får också en sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och kontinuerliga hälsokontroller mm.

Platschef på ByggDialog
Som platschef på ByggDialog har du det övergripande ansvaret för att planera och driva byggproduktionen i projekt mot fastställda ekonomiska och tekniska mål. I din organisation ingår projektingenjörer, arbetsledare/förmän och yrkesarbetare. Du är ByggDialogs dagliga representant för samarbetspartners och underentreprenörer på arbetsplatsen. Du medverkar även i projektens tidiga skeden. I rollen ingår bland annat arbetsmiljöansvar, produktionsplanering inklusive tids- och resursplanering, kostnadsstyrning och att involvera medarbetare och samarbetspartners i ByggDialogs arbetssätt.

Vi söker dig som har arbetat som platschef eller haft en arbetsledande befattning i byggprojekt. Du gillar att samarbeta och förstår värdet av samverkan och öppen dialog i byggprocessen. Du har god förmåga att leda andra.

Kort fakta om oss:
Antal anställda: 140
Omsättning: 1,1 mdkr
Kontor: Stockholm, Göteborg, Örebro och Karlstad
Arbetssätt: Varje byggprojekt och samarbete genomförs alltid i partneringform.

Ansökan:
Urval sker löpande så ansök gärna direkt eller så snart som möjligt till: lena-kajsa.hoglind@byggdialog.se eller via länken https://socialrecruiting.jobtip.se/platschef-till-stockholmuppsala.

Har du frågor angående tjänsten eller hur det är att arbeta hos oss så är du varmt välkommen att ringa personalchef Lena-Kajsa Höglind 070-753 88 04.

ByggDialog är i en stark tillväxtfas och har just nu behov av platschefer men även projektin-genjörer och projektledare på flera olika orter i Sverige bl.a. Stockholm, Uppsala, Skövde, Öre-bro, Göteborgs- och Hallandsregionen.

Sitter du med mobilen? Du vet väl att du snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan direkt från mobilen genom att klicka på ”Mobilansökan”!

Klicka här för mer information


Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!