Project Manager / Projektledare

 
Project Manager / Projektledare

Vi erbjuder en viktig roll som Projektledare i ett snabbt växande företag, där Projektledaren är ”navet i projekthjulet”.

Projektledaren är den som skall ha kontakten med både interna och externa intressenter, framför allt är det du som ser till att kvalitetssäkra leveranserna och ansvarar för att uppsatta ramar följs, både vad gäller ekonomi och tidsplaner.

Som vår nya Projektledare kommer du att ha det operativa huvudansvaret för att projektet flyter på enligt planen. Du leder arbetet i projektet på ett systematiskt och konstruktivt sätt mot de fördefinierade finansiella och tidsmässiga målen.

Du rapporterar månatligen till ledningsgruppen

Som Projektledare samarbetar du nära de övriga experterna i projektet. Du har kontakten med kunden, som huvudsakligen är representanter från statlig och kommunal verksamhet.

Tillsammans med dit projektteam säkerställer och kvalitetssäkrar du leveransen till kund.

Du som person är lösningsorienterad, flexibel och ser möjligheter i stället för hinder.

Du har en relevant ingenjörsexamen och en förståelse för fastighetsrelaterade frågor som VVS, El samt Ventilation.

Du har tidigare erfarenhet från Projektledning och vana att samarbeta med olika intressenter i Projekten.

Vi tror att du även har erfarenhet från Modulbyggnation.

Du är välkänd som en social och stresstålig teamspelare. Dessutom är du välkänd för din goda tidsplanering.

Har du även en erfarenhet från Kommunala/Statliga projekt är det också meriterande.

Vi erbjuder en unik möjlighet att få arbeta i växande företag med ett positivt, resultatorienterat och energiskt team som levererar högkvalitativa produkter.

Goda möjligheter att växa i ett växande företag som expanderar.

Tidpunkten är optimal att kliva in i denna offensiva organisation som nu expanderar på den svenska marknaden.

Är du den vi söker? 
Varmt välkommen med ditt CV och personliga brev via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12521) snarast, urval sker löpande. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av ansvarig konsult hos Mercuri Urval, Mats Erlandsson på 0709-145582.


Om företaget
Parmaco är ett finskt företag som hyr ut egenutvecklade och anpassningsbara byggnader. Framför allt är det lokalbehov inom förskola och skola som snabbt kan åtgärdas. Husmodulerna tillverkas i egna fabriker i Finland. Byggnaderna uppfyller samma höga krav som ställs på permanenta byggnader, såsom krav inom isolering, ventilation, värme, säkerhet och miljö. Arkitekturen är viktig för att byggnaden ska kunna anpassas till omgivningen och därför har Parmaco ett eget designteam med arkitekter och även samarbeten med arkitektbyrå och ingenjörer. Läs mer på www.parmaco.se.

Nu fortsätter bolaget sin kraftiga expansion i Sverige där bolaget har funnits sedan 2015.

I takt med att Parmaco växer i Sverige behöver bolaget fylla på med nya nyckelpersoner. Parmaco letar nu efter fler erfarna och skickliga medarbetare som kan växa med bolaget och vara en betydande och värdefull del av den operationella excellensen.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!