Projektkontroller till Katrineholms Fastighets (KFAB)

 
Projektkontroller till Katrineholms Fastighets (KFAB)

Vi söker dig som är duktig på ekonomi och vill ha en bred och intressant roll i ett familjärt bolag där du blir en viktig spelar och stöttar kollegor i olika frågor.

Tjänsten
Rollen innebär att stötta och följa upp Katrineholms Fastighets ABs projektutvecklings- verksamhet.  Det innebär bland annat innebär att ta fram beslutsstöd, bistå med analyser, löpande uppföljning och stötta med rapportering av bland annat projektkostnader. Under de kommande åren kommer investeringsvolymen ligga på ca 200 miljoner per år.

Stödet består i att göra kontroller på våra ramavtalsleverantörer och att de följer våra ramavtal. Tillsammans med personal inom staben ingår du i arbetet med strävan att minimera de fel som kan uppstå genom ett intensivt arbete med internkontrollen och internkontrollplanen för respektive år.

När det gäller din roll i budget- och prognosprocessen är du med och stöttar verksamheten och ansvarar även förvissa delar av utförandet. Vid upphandlingar är du med och för ekonomisk statistik till underlagen. Du arbetar i nära samarbete med projektledare och projektchefer och rapportera till VD.

Dina arbetsuppgifter
* Analyser av projekt avseende ekonomi och kostnadsutveckling
* Interkontroller
* Momskontroller och uppdatering av momsnycklar
* Delta i budget och bokslutsredovisning
* Delta i utvärderingar av upphandlingar
* Ramavtalsuppföljningar
* Samverkan med externa och interna aktörer, myndigheter och organisationer

Kvalifikationer
* Ekonomiskhögskoleutbildning
* Några års erfarenhet av ekonomiarbete
* Fördel med teknisk erfarenhet
* Erfarenhet av olika ekonomisystem, utredningar och analyser
* Utrycka dig väl i både tal och skrift
* Körkort

Personliga egenskaper
Du trivs med att arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ. Du är bra på att samarbeta och vi ser att du har en pedagogisk ådra och trivs med att stötta och supportar andra. Rollen kräver att du är noggrann och strukturerad. Arbetet hos KFAB är väldigt varierat, därför är det viktigt att du också är flexibel.

Vi kan erbjuda dig ett mycket omväxlande och utvecklande jobb i ett omtyckt, stabilt företag. Där variationen på uppdragen är stor och personalen trivs och värnar om den gemensamma trivseln.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Fasticon Kompetens. För att söka tjänsten registrerar du CV och ett personligt brev på www.fasticonjobb.se.

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Senaste ansökningsdag är 28 maj.  Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sabina Skelton via mail sabina.skelton@fasticonkompetens.se eller telefon: 0734-15 43 18.

Gå vidare med din ansökan här

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!