Projektledare Bygg, internationellt retailkoncept inom exklusiv lifestyle

 
Projektledare Bygg, internationellt retailkoncept inom exklusiv lifestyle


För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta med projektledning för ett helt nytt retailkoncept som skall lanseras på flera kontinenter simultant. Initialt kommer du att bygga upp lämplig struktur som säkerställer att vi arbetar med rätt externa partners på respektive marknad för att kunna nå uppsatta mål gällande antal projekt, tidsramar, kostnader och kvalitet. 

I ditt ansvar ingår allt från upphandling, byggnation, projektledning, samt uppföljning av ekonomi, partners och utförda projekt. Vi ser gärna att du har en kreativ förmåga och är uppdaterad på relevanta retailkoncept på våra marknader, då du kommer att arbeta nära inredningsansvarig. Detta för att säkerställa att det nya konceptet fungerar på respektive marknad.

Vi söker dig som har relevant erfarenhet av att bygga upp strukturer för att framgångsrikt planera och genomföra internationella byggprojekt, exempelvis för butiker/hotell/restauranger. Du är van att arbeta självständigt med stort ansvar och kan tydligt visa stark leverans. Din förmåga till tydlig kommunikation hjälper dig att effektivt uppnå företagets mål.

Mycket god engelska i tal och skrift är ett krav. I tjänsten ingår periodvis en hel del resor.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, vi har löpande urval. Vid frågor kontakta Gunilla Thulin 0735499900 eller via e-post gunilla.thulin@maquire.se.

Mer information

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!