Projektledare EL

 
Projektledare EL

Ett av Landstingsservice större uppdrag är att skapa bra förutsättningar för genomförandet av Framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Den tekniska utvecklingen fortsätter att accelerera och informationssamhället förändras i allt snabbare takt. Den nya generationens krav och förväntan på moderna lösningar gör att vi nu mer än någonsin behöver beakta nya fastighetstekniska lösningar, moderna IT-system samt införa nya innovationer.

Är du kvalitetsmedveten med bra ledarskapsförmåga och vill vara med i denna utveckling? Då är detta kanske ett jobb för dig!


Tjänsten
Byggprojektavdelningen är en egen avdelning inom Affärsområde Fastighet. Avdelningen består av ca 15 medarbetare vilka arbetar med planerat underhåll, byggprojektledning, lokalplanering samt bygg- och målningsarbeten. Du kommer att ingå i en grupp av projektledare med olika specialistområden inom bygg, el och VVS. Gruppen ansvarar för projektledning vid om, till- eller nybyggnadsprojekt samt det långtidsplanerade fastighetsunderhållet. Arbetet drivs i projektform i nära samarbete med avdelningens lokalplanerare, externa konsulter, personal från sjukvården samt entreprenörer. Du utgår från Karlskrona men ditt arbetsfält är hela Blekinge.

Dina arbetsuppgifter
* Delprojektledare i större byggprojekt
* Projektledare i egna projekt inom elsidan
* Projektekonomi (kalkyler, uppföljning, prognoser, slutrapporter)
* Leda projekterings- och byggmöten samt vara El-projektörerna behjälplig gällande frågor i projekteringsskedet
* Kvalitetssäkring av projektet enligt lagkrav och landstingets egna policys och riktlinjer
* Framtagning av förfrågningsunderlag samt genomföra upphandlingar
* Bevara och utveckla goda relationer med hyresgäster, entreprenörer, leverantörer och konsulter   

Kvalifikationer
* Utbildad elingenjör eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig
* Erfarenhet som elkonsult eller som projektledare hos en elentreprenör eller i en beställarorganisation
* Körkort för personbil

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som med din personlighet och ditt engagemang kan bidra till utveckling av avdelningen. För att lyckas i rollen krävs det att du är självständig och organiserad samtidigt som du har bra omdöme och en god känsla för kundrelationer.

Vi erbjuder dig
Utrymme för egna initiativ, kreativitet och utveckling. Är du rätt person erbjuder vi dig ett spännande och omväxlande arbete på hög tekniknivå. Du kommer också att representera Landstinget Blekinge vid erfarenhetsutbyte och samarbetsprojekt med andra landsting och regioner.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Projektledare El passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Landstinget Blekinge med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Sista ansökningsdatum är den 13 augusti 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Uno Hansson på uno.hansson@fasticonkompetens.se eller på 0707-38 58 98.

Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.    

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!