Projektledare Installation

 
Projektledare Installation 

Projektledare inom installationer till attraktiv kommun med starkt miljöprogram

Om Danderyds kommun
Danderyd är en grönskande storstadskommun omgiven av vatten, belägen cirka en mil norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar; Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Kommundelarna har egna centra. I Danderyd finns bra kommunal och kommersiell service och ett stort sjukhus. Tekniska kontoret arbetar med att planera, utveckla och förvalta kommunens fastigheter, gator och vägar, parker och naturområden, vatten och avlopp, renhållning samt har ett myndighetsansvar för trafikfrågor.

Din nya roll
Projektledargruppen hos oss i Danderyds kommun expanderar, vilket genererat en helt ny roll. Nu söker vi dig med specialistkompetens inom installation och som har erfarenhet av projektledning samt byggledning av mindre delade entreprenader. Som projektledare har du ansvaret för att genomföra olika installationsåtgärder inom styr & regler, VVS och el i kommunens befintliga fastighetsbestånd. Även mindre projekt inom bygg kan förekomma. I projektledarrollen ingår att starta upp och slutföra projektering, delta i upphandlingen, leda produktionen samt överlämning till driften. Ditt arbete kommer att ske i nära samarbete fastighetsavdelningens medarbetare. Projektledning på uppdrag av andra förvaltningar i kommunen kan även ingå i arbetsuppgifterna. 

Vem du är
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom bygg eller teknisk installation. För att trivas och vara framgångsrik i rollen som projektledare inom installation, tror vi även att du har minst fem års branscherfarenhet. Har du tidigare erfarenhet från en projektledande roll är det meriterande. I din roll kommer du ha ett flertal kontaktytor, såväl internt som externt, vilket förutsätter att du har en mycket god kommunikationsförmåga. Du är van vid att föra muntlig konversation och känner dig trygg i att leda möten och ta egna initiativ. Som person är du strukturerad, har en hög ambitionsnivå och förmågan att se helheten i vad som behövs göras. Andra kompetenser vi eftersöker är en god samarbetsförmåga och ett strukturerat arbetssätt.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Danderyds kommun med Hays. Om du är intresserad av rollen skicka gärna ditt uppdaterade CV och personliga brev i samma dokument. För specifika frågor om rollen eller processen kontakta rekryteringsansvarig Mine Konuk på 070 949 18 20 eller mine.konuk@hays.com. Handläggning av ansökningar sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!