Projektledare nyproduktion

 
Projektledare nyproduktion

Var med och utveckla framtidens boende. HSB i Göteborg söker projektledare nyproduktion  

RollenSom projektledare inom nyproduktion kommer du att driva byggprojekt inklusive projekteringsledning, upphandling och byggledning fram till överlämnande av färdigt hus. Du är ansvarig för att arbets- och miljöarbetet drivs på rätt sätt. Projektledaren är delaktig i att utveckla kvalitetsarbetet och att i dialog med kunder och andra intressenter utveckla vår produkt.

Din bakgrund
  • Du har erfarenhet av att driva byggprojekt från byggherre och/eller entreprenadsidan
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av upphandling och kalkylering av entreprenader
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av nyproduktion bostäder

Personliga egenskaperSom person är du nyfiken, positiv, kundorienterad och har en förmåga att hela tiden sträva mot förbättringar. Då tjänsten innebär många interna och externa kontakter har du god kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta. Du har gott omdöme och håller hög kvalitet i ditt arbete.  

Vi erbjuderEtt självständigt arbete där du som medarbetare får använda din drivkraft och ges möjlighet att göra skillnad varje dag. Vi jobbar i en kreativ miljö på vårt nybyggda kontor inne på Chalmers område, där vi skapar det hållbara boendet i samverkan med bland annat Johanneberg Science Park och Chalmers Tekniska Högskola. Vårt forskningsprojekt HSB Living Lab står i fokus för innovation.

Välkommen med din ansökan!I denna rekrytering samarbetar HSB med Fasticon Kompetens AB. Du söker tjänsten på www.fasticonjobb.se.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anette Örjestam på anette.orjestam@fasticonkompetens.se eller på 0709-89 50 14.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!