Projektledare samverkansentreprenader till exploateringsenheten Nacka!

 
Projektledare samverkansentreprenader till exploateringsenheten Nacka!

Nacka kommun, exploateringsenheten Nacka

Idag arbetar 25 projektledare tillsammans med ett antal projektchefer och projektingenjörer med stadsbyggnadsprojekt inom exploateringsverksamheten. Därtill arbetar fem ekonomer, tre koordinatorer, fyra jurister och två IT-controller för enheten. Exploateringsverksamheten består av två enheter där Exploateringsenheten Nacka Stad jobbar inom tunnelbanans influensområde och Exploateringsenheten Nacka omfattar resten av kommunen. Enheterna leds av varsin enhetschef och varsin biträdande chef. Några kommunikatörer är också knutna till enhetens arbete. Medarbetarna är av varierad ålder och könsfördelningen är jämn. Enheterna leder de 200 stadsbyggnadsprojekten och samarbetar mycket nära framför allt planenheten och enheten för bygg- och anläggning men också andra enheter inom kommunen. Enheterna är stabila och arbetar med ständiga förbättringar med målet att arbeta smartare och snabbare. Nacka kommun har ambitionen att ligga i framkant och denna ambition ska utmärka enheternas leverans. Vi jobbar med kontinuerliga möjligheter till utbildning och kompetensutveckling.

Nacka kommun söker dig som har erfarenhet av entreprenader för allmänna anläggningar, projektledare genomförande och produktions- och entreprenadplanering. Inom stadsbyggnadsprojekten i Nacka ska kommunen bygga ut allmänna anläggningar för flera miljarder kronor i en komplex miljö med närboende, ett flertal byggentreprenader och pågående stadsbyggnadsprojekt. En del av utbyggnaden av de allmänna anläggningarna planeras ske som samverkansentreprenader (partnering).

Arbetsuppgifter
Du behöver ha kunskap om logistikplanering, produktions- och entreprenadplanering och framtagande av förslag till trafikprovisorier, kostnadsoptimeringar, tidplanering, kalkylering, analys och utvärdering av produktionsmetoder, riskhantering och skedesplanering. Du kommer att jobba nära och på uppdrag av projektledare/projektchefer och med en eller flera samverkansentreprenörer. Du får rollen som avtalsansvarig.

Kvalifikationer
- Du är ingenjör i botten.
- Erfarenhet av större och mer komplexa entreprenader är meriterande liksom erfarenhet av samverkansentreprenader.
- Erfarenhet av successivanalysmetoden är också meriterande.

Som person är du kommunikativ och ordningsam. Rollen kräver ett särskilt fokus på just samordningen, samarbete och kommunikation med samverkansentreprenören och med externa och interna aktörer. Idag jobbar du troligtvis på ett byggbolag, ett entreprenadbolag eller som konsult.

Vid rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Möjlighet att jobba hemma, tillgång till motionslokal i Nacka stadshus, friskvårdstimme och friskvårdsersättning samt semesterväxling.

Om tjänsten
Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning, start enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 28/1.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Nacka växer och bygger stad. Vi är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av valfrihet, effektivt resursutnyttjande och dialog med medborgarna. Mångfald och öppenhet är viktiga ledstjärnor i kommunen där stadens puls möter hav och skog och där människor kan förverkliga sina drömmar. Vi ska vara bäst på att vara kommun och behöver de bästa medarbetarna för att tillsammans uppnå den ambitionen.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Antal lediga befattningar: 1
Land: Sverige
Referensnummer: 2017/676

Kontakt        
Sara Nadbornik, HR-specialist, 087189191

Facklig företrädare           
Tina Edén,Sveriges Ingenjörer, 087189488

Sista ansökningsdag          2018-01-28
Ansök här
 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!