Projektledare till enheten för fastighetsförvaltning!

 
Projektledare till enheten för fastighetsförvaltning!

Enheten för fastighetsförvaltning ansvarar för att säkra lokaltillgång för de verksamheter Nacka kommunen bedriver samt utveckling, förvaltning och drift av egenägda fastigheter. Enheten ansvarar också för bostadsförsörjning för de som bedöms ha behov av kommunen. Enheten handlägger ärenden rörande tomträtt och arrende och hanterar köp och försäljning av mark.

Vill du vara med och utveckla Nacka kommuns fastigheter?
Enheten för fastighetsförvaltning ansvarar för kommunens eget fastighetsbestånd samt inhyrda lokaler. Totalt har vi en verksamhetsyta på drygt 300.000 kvm. Nu söker vi två drivna erfarna projektledare.

Arbetsbeskrivning
Som projektledare kommer du beställa ombyggnadsprojekt och komponentutbytesprojekt, och i arbetet ingår även budgetering, ekonomisk kontroll, kostnadseffektivisering, uppföljning samt samordning med brukare. Du förväntas göra efterdokumentation av entreprenad och garantier inför överlämning till förvaltning.

Kvalifikationer
- Minst 5 års projektledarerfarenhet inom fastighetsområdet.
- Du är utbildad ingenjör, byggnadsingenjör eller motsvarande.
- Erfarenhet av budgetering, uppföljning.
- Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav.

För att trivas i rollen som projektledare är du affärsmässig och strategisk. Du kan hantera komplexa sammanhang och är flexibel, driven och resultatorienterad. Vi förutsätter att du är noggrann och kostnadsmedveten.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt.

Vi erbjuder
Möjlighet att jobba hemma, tillgång till motionslokal i Nacka stadshus, friskvårdstimme och friskvårdsersättning samt växling av semesterersättning mot fler semesterdagar.

Om tjänsten
Löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, som är den 28/1.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Nacka växer och bygger stad. Vi är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av valfrihet, effektivt resursutnyttjande och dialog med medborgarna. Mångfald och öppenhet är viktiga ledstjärnor i kommunen där stadens puls möter hav och skog och där människor kan förverkliga sina drömmar. Vi ska vara bäst på att vara kommun och behöver de bästa medarbetarna för att tillsammans uppnå den ambitionen.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Antal lediga befattningar: 2
Land: Sverige
Referensnummer: 2017/648

Kontakt        
Kersti Hedqvist, Enhetschef, 087189219

Facklig företrädare           
Yvette Forssmark, Vision, 08 718 91 68
Anna Herrström, Naturvetarna, 08 718 96 19
Tina Edén,Sveriges Ingenjörer, 087189488

Sista ansökningsdag: 2018-01-28

Ansök här 

 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!