Projektutvecklare tidiga skeden

 
Projektutvecklare tidiga skeden

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och digitalisering ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag. Ägare är Första AP-fonden. Läs mer på willhem.se

Willhem har som mål att ta en ledarposition inom hållbar utveckling och har starkt miljöfokus. Företaget har bestämt sig för att göra skillnad. Nu söker vi dig som vill vara med på resan mot att bli Sveriges ledande bostadsbolag.

Nyproduktion är ett eget affärsområde inom Willhem. Ambitionen är att aktivt utveckla en projektportfölj som möjliggör en kontinuerlig produktion av nya hyresrätter. Projekten ska främst genomföras på de delmarknader där Willhem finns representerade. Just nu har vi ett flertal spännande projekt på gång i tidiga skedens olika faser, från idé till pågående detaljplanearbete och projekt som är i slutskedet av detaljplanearbetet.

I den här tjänsten arbetar du med exploateringsprojekt från idé fram till genomförandefas. Du arbetar med detaljplaner, exploateringsavtal och projektering för tilltänkt nyproduktion av flerbostadshus, både via förtätningsprojekt inom Willhems befintliga fastighetsportfölj samt på nyförvärvad mark. Arbetet innefattar ansvar för förstudier, liksom beredning av ärenden och framtagande av underlag för beslut i exploateringsnämnder och kommunstyrelser. Vidare har du  ansvar för kontakter med kommuner, konsulter och entreprenörer. Deltagande i markanvisnings-tävlingar och omvärldsbevakning i syfte att finna möjligheter för nya projekt är del av ditt ansvarsområde. Du bygger affärs- och myndighetsnätverk genom vilka du medverkar till förvärv och utveckling av mark och fastigheter. Dessutom deltar du i upphandling av konsulter och entreprenör, upprättande av projektkalkyler för tidiga skeden samt driver och utvecklar processer och arbetssätt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning från högskola med inriktning mot lantmäteri, samhällsbyggnad, väg och vatten, mark- och fastighetsjuridik eller motsvarande. Erfarenhet av tidiga skeden/ detaljplanearbete, god kunskap om bygglovs- samt detaljplaneprocessen enligt PBL krävs, liksom bred fastighets-, bygg- och anläggningsteknisk kompetens med kalkylerfarenhet. Erfarenhet ifrån byggbranschen som projektledare eller projektutvecklare, gärna av nyproduktion, är meriterande. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Som person är du professionell, affärsmässig och målmedveten. Du har ett starkt eget driv, en god samarbetsförmåga och är lösningsorienterad. Mycket hög kommunikativ förmåga krävs för tjänsten liksom förmågan att skapa goda relationer såväl internt som externt. Att du kan prioritera, arbeta strukturerat och framförallt självständigt är egenskaper som vi värdesätter högt. Du är lyhörd, uthållig och vill vara med och påverka. För att trivas på Willhem behöver du tycka om stort eget ansvar, korta beslutsvägar och uppskatta en driven miljö.

I den här rekryteringen samarbetar Willhem med rekryteringskonsult Karina Andersson. För frågor och mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karina på telefon 0730-23 22 18. Ansökan med CV och ansökningsbrev mailas till rekrytering@karinaandersson.se. Vi arbetar med löpande urval och ber om din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 mars.           

 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb