RADONEXPERT till Relita Industri & Skadeservice AB

 
RADONEXPERT till Relita Industri & Skadeservice AB

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till marknadsledande i Mälardalen. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har ca 450 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, selektivrivning, sanering, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour.  Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2008. 

Vi söker nu en RADONEXPERT
Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare.
Vi söker dig som trivs med att självständigt planera ditt arbete. Du trivs i en tight organisation på ett expansivt företag och förstår vikten av ett kundansvar från första kontakten till uppföljning.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Som radonexpert på Relita arbetar du i en självständig roll med både besiktningar, utredningar, mätningar och lämnar åtgärdsförslag. Du kommer också ibland att få arbeta med själva åtgärderna.

Kunderna består främst av offentliga beställare, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Du ansvarar för kunduppdragen från första kontakten till uppföljning och det dagliga arbetet består både av kundkontakter och administration. I tjänsten utgår du från kontoret i Uppsala eller Stockholm. Ditt arbetsområde är i huvudsak Mälardalen, men även uppdrag på andra orter kan förekomma.

Du ingår i ett team med experter på inomhusmiljöfrågor och skadeutredare.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har dokumenterad kunskap om radon och radonåtgärder och vill jobba i ett expansivt företag med omväxlande arbetsuppgifter. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift då rapportskrivning ingår i tjänsten. Du har en social och pedagogisk läggning och är intresserad av människor. Du är noggrann och omsorgsfull i din yrkesutövning och är van att arbeta med ”deadlines”.

Kvalifikationer
Dokumenterat sakkunnig gällande radonfrågor
Relevant utbildning inom radonområdet
Vi ser gärna att du har någon form av byggnadsteknisk utbildning
Erfarenhet av eller intresse för att arbeta i en självständig roll
Tidigare erfarenhet som besiktningsman eller liknande är meriterande
Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
B-körkort
Vi tillämpar provanställning i sex månader.

Har du frågor som rör tjänsten kontakta produktionsledare Jari Mäkynen, tel 070-821 68 53.

Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på ”Sök detta jobb”-knappen

 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!