Region Skåne söker Teknikförvaltare

 
Region Skåne söker Teknikförvaltare


Region Skåne ansvarar för vården i Skåne och har dessutom ett ansvar för utvecklingen av näringsliv, kommunikationer, kultur och samarbete med andra regioner i och utanför Sverige.

Gör skillnad – Varje dag

Regionfastigheter är Region Skånes nya förvaltning med uppdrag att ansvara för ägande och utveckling av Region Skånes ägda och förhyrda fastigheter. Regionfastigheter har ett tydligt verksamhetsfokus och skapar goda förutsättningar för framtidens sjukvård. Förvaltningen säkerställer att investeringar i Region Skånes vårdbyggnader görs så resurseffektivt och hållbart som möjligt.

Region Skåne genomför just nu de största satsningarna någonsin på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö, Lund och Ängelholm. Målet är bättre vård och arbetsmiljö med sjukhus som är väl rustade för att möta framtidens krav.

Tjänsten
Du kommer att få arbeta med och ha det tekniska förvaltningsansvaret för flera intressanta byggnader som innehåller mycket kvalificerad teknik. Du får ett tiotal kollegor med motsvarande ansvar för andra byggnader inom Region Skåne. Din placeringsort är Helsingborg på sjukhusområdet och du rapporterar till chefen för teknisk förvaltning.

Dina arbetsuppgifter
Du har det tekniska förvaltningsansvaret för Helsingborgs sjukhusområde därtill har vi uppdrag att hjälpa extern förvaltning med teknisk förvaltning för sjukhusområdet i Ängelholm.  Du har också ett övergripande uppföljningsansvar av driftentreprenaderna för dessa  fastigheter samt sjukhusområden Landskrona, Trelleborg och RPC i Trelleborg. Andra viktiga frågor att arbeta med är fastigheternas ”robusthet” – det vill säga frågor som exempelvis reservkraft och yttre hot. Ytterligare arbetsuppgifter är;

  • Budget, uppföljning och prognosarbete
  • Upprätta underhållsplaner
  • Ansvar för myndighetskrav
  • Leda driftsmöten
  • Arbete med handlingsplaner för energiinvesteringar och fastighetsägarinvesteringar
  • Energianalyser

Kvalifikationer
Du har arbetat minst fem år inom området, gärna på ett större fastighetsbolag eller industri med mer komplexa byggnader. Du kan ha jobbat som teknisk förvaltare, driftingenjör, driftsledare, fastighetsingenjör eller liknande. Du har god kunskap och erfarenhet inom driftteknik, driftavtal, energieffektiviseringar samt installations- och byggteknik. För tjänsten krävs att du har körkort för personbil.

Personliga egenskaper
Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Din kommunikation, såväl muntlig som skriftlig, är tydlig och välformulerad. Andra viktiga egenskaper för denna tjänst är att du är strukturerad och planerar ditt arbete i förväg. Du organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som teknikförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Region Skåne, Regionfastigheter med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev.  
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 15 mars 2017.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 070-989 50 13.

Gå vidare med din ansökan här

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb