Senior projektledare Värmdövägen till exploateringsenheten Nacka stad!

 
Senior projektledare Värmdövägen till exploateringsenheten Nacka stad!

Nacka kommun, exploateringsenheten Nacka stad

Idag arbetar 25 projektledare tillsammans med ett antal projektchefer och projektingenjörer med stadsbyggnadsprojekt inom exploateringsverksamheten. Därtill arbetar fem ekonomer, tre koordinatorer, fyra jurister och två IT-controller för enheten. Exploateringsverksamheten består av två enheter där Exploateringsenheten Nacka Stad jobbar inom tunnelbanans influensområde och Exploateringsenheten Nacka omfattar resten av kommunen. Enheterna leds av varsin enhetschef och varsin biträdande chef. Några kommunikatörer är också knutna till enhetens arbete. Medarbetarna är av varierad ålder och könsfördelningen är jämn. Enheterna leder de 200 stadsbyggnadsprojekten och samarbetar mycket nära framför allt planenheten och enheten för bygg- och anläggning men också andra enheter inom kommunen. Enheterna är stabila och arbetar med ständiga förbättringar med målet att arbeta smartare och snabbare. Nacka kommun har ambitionen att ligga i framkant och denna ambition ska utmärka enheternas leverans. Vi jobbar med kontinuerliga möjligheter till utbildning och kompetensutveckling.

Enheten behöver nu utöka med ett antal tjänster för att möta målen med bostadsbyggandet.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en senior exploateringsingenjör/projektledare för ombyggnationen av Värmdövägen och andra genomfartsgator inom västra Sicklaön. Värmdövägen kommer att byggas om och anpassas till planerade omkringliggande bebyggelse från Sickla köpkvarter till Nacka Forum. Även andra gator som Vikdalsvägen och Sickla industriväg med flera kommer att behöva byggas om. Värmdövägens ombyggnad sker i etapper och i form av ett eget stadsbyggnadsprojekt. Projektet innehåller mycket genomförandefrågor, samordning med omkringliggande projekt, ledningssamordning, trafikomläggningar mm.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilingenjör gata/VA, eller motsvarande och gärna med flera års erfarenhet av genomförandefrågor avseende utbyggnad av allmänna anläggningar, t ex som projektledare genomförande eller entreprenadingenjör. Vi tror att du idag jobbar på kommun, inom konsultföretag, på entreprenadsidan eller byggherresidan. Du är ordningsam och strukturerad, har ett ekonomiskt sinne och gillar samspel och samverkan. Ombyggnaden av Värmdövägen kommer helt eller delvis att ske i form av en samverkansentreprenad. Vid rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Möjlighet att jobba hemma, tillgång till motionslokal i Nacka stadshus, friskvårdstimme och friskvårdsersättning samt semesterväxling.

Om tjänsten
Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning, start enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 28/1.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Nacka växer och bygger stad. Vi är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av valfrihet, effektivt resursutnyttjande och dialog med medborgarna. Mångfald och öppenhet är viktiga ledstjärnor i kommunen där stadens puls möter hav och skog och där människor kan förverkliga sina drömmar. Vi ska vara bäst på att vara kommun och behöver de bästa medarbetarna för att tillsammans uppnå den ambitionen.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Antal lediga befattningar: 1
Land: Sverige
Referensnummer: 2017/675

Kontakt        
Sara Nadbornik, HR-specialist,, 087189191

Facklig företrädare           
Tina Edén,Sveriges Ingenjörer, 087189488

Sista ansökningsdag          2018-01-28
Ansök här
 

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!