Site Manager / Platschef

 
Site Manager / Platschef

Erfaren Site Manager / Platschef inom Byggbranschen i Stockholmsregionen

Som erfaren platschef eller arbetsledare inom byggbranschen finns nu en möjlighet att vara delaktig i det kraftigt expanderande bolaget Parmaco och dess verksamhet i Sverige, placering i Stockholmsregionen. Detta är ett tillfälle du inte får missa.

Som vår nya Platschef kommer du att ha det operativa ansvaret för att projektet flyter på enligt planen. Rollen innebär även ett ansvar att hantera både den externa kontakten med kunden men även att koordinera arbetet med montageteam, projektledare samt övriga interna intressenter.


- Som Platschef ansvarar du för att både de finansiella och de tidsmässiga målen efterlevs.
- Det ingår i ditt ansvarsområde att dokumentera eventuella avvikelser samt att hålla daglig kontakt med de interna intressenterna.
- Du kommer att utgå från antingen det Svenska huvudkontoret i Kungens Kurva alternativt projektledningskontoret i Veddesta i Järfälla.
- Projekten innebär att du måste vara beredd att resa över landet, då tidsramarna för projekten ligger på ca 6-8 veckor.
- Du som person är lösningsorienterad, flexibel och ser möjligheter i stället för hinder.
- Du har 10-15 års erfarenhet inom byggbranschen och gärna en kompetens inom VVS & EL. Har du dessutom en certifiering som KA är det en fördel.
- Formell utbildning är inget krav, men en självklarhet är BAS U och ID 06.
- Har du även en erfarenhet från kommunala/statliga projekt är det också meriterande.

Vi erbjuder en unik möjlighet att få arbeta i växande företag med ett positivt, resultatorienterat och energiskt team som levererar högkvalitativa produkter.

Goda möjligheter att växa i ett växande företag som expanderar.

Tidpunkten är optimal att kliva in i denna offensiva organisation som nu expanderar på den svenska marknaden.

Är du den vi söker?  
Varmt välkommen med ditt CV och personliga brev via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12325) snarast, urval sker löpande. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av ansvarig konsult hos Mercuri Urval, Mats Erlandsson på 0709-145582.

Om företaget
Parmaco är ett finskt företag som hyr ut egenutvecklade och anpassningsbara byggnader. Framför allt är det lokalbehov inom förskola och skola som snabbt kan åtgärdas. Husmodulerna tillverkas i egna fabriker i Finland. Byggnaderna uppfyller samma höga krav som ställs på permanenta byggnader, såsom krav inom isolering, ventilation, värme, säkerhet och miljö. Arkitekturen är viktig för att byggnaden ska kunna anpassas till omgivningen och därför har Parmaco ett eget designteam med arkitekter och även samarbeten med arkitektbyrå och ingenjörer. Läs mer på www.parmaco.se.

Nu fortsätter bolaget sin kraftiga expansion i Sverige där bolaget har funnits sedan 2015.

I takt med att Parmaco växer i Sverige behöver bolaget fylla på med nya nyckelpersoner. Parmaco letar nu efter fler erfarna och skickliga medarbetare som kan växa med bolaget och vara en betydande och värdefull del av den operationella excellensen.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb
 
 

 

Relaterade artiklar

Prenumerera

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Anmäl dig här!