Stomkon söker Allmän- och Prefabkonstruktörer med resultatfokus

 
Stomkon söker Allmän- och Prefabkonstruktörer med resultatfokus

STOMKON befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och står inför en fortsatt offensiv expansion. Vi växer och har vunnit många prestigefulla projekt. Därför har vi nu behov av att rekrytera fler konstruktörer såväl inom Allmän konstruktion som Prefab konstruktion.

Vi söker ett flertal nya medarbetare till våra kontor i Västerås, Enköping, Göteborg och Malmö som vill fortsätta utvecklas med oss.

Om dig
Du har minst två års erfarenhet av byggkonstruktion inom Allmän konstruktion eller Prefab konstruktion. Din utbildningsbakgrund är högskoleingenjör eller byggnadsingenjör med inriktning på konstruktion. Du är engagerad med en stor personlig drivkraft där kundens behov och förväntningar står i centrum. Genom din kommunikativa förmåga skapar du förtroende hos såväl kunder som kollegor. Personliga egenskaper vi värdesätter högt är att du är mål- och resultatinriktad, prestigelös och initiativrik. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att fatta beslut samt prioritera.


Om tjänsten

Som konstruktör hos STOMKON har du en nyckelroll. Du tar fram konstruktionsberäkningar, specifikationer, tillverknings- och montageritningar för specifika projekt. Vidare utarbetar du dokument och ritningar så att de följer kundens kvalitet- och miljösystem samt gällande normer och regler. Du ser till att tekniska lösningar följer standarder och är kostnadseffektiva. Du rapporterar till projektansvarig.

Om oss
STOMKON startades i Västerås våren 1998 och har under åren expanderat och utvecklats till en välrenommerad konstruktionsbyrå med ett 60-tal medarbetare fördelade på våra kontor fyra kontor, i Västerås, Enköping, Göteborg och Malmö.

Företagets motiverade medarbetare med varierande ålder, kompetens och bakgrund gör att vi kan erbjuda kunden hög kompetens, kvalitet och kapacitet. Att alla inklusive ledningsgruppen aktivt delar i projekteringen gör att vi blir effektiva och håller nere kostnaden för denna.

Företagets styrka är att kunna erbjuda en totalprojektering från grundläggning, via olika typer av stommar som platsgjutna betongstommar, helprefabricerade. betongstommar, skalbetongväggar och plattbärlag, stålstommar, trästommar och murade stommar m.m. Men även alla typer av stomkompletteringar som behövs för en komplett projektering av t.ex. vårdbyggnader, flerbostadshus, skolor, badanläggningar, industrier mm.

Vi utför idag med stolthet små och stora uppdrag i hela Sverige och Norge.
Så här söker du


Din ansökan i form av ett personligt brev med CV, märkt ”Allmän Konstruktör” eller ”Prefab konstruktör” skickas till dennis.cederholm@stomkon.se. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Dennis Cederholm på telefon 021-15 78 03 eller 070-425 69 03.  

Intervjuer kommer att ske löpande och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt.

Lediga jobb

Visa alla lediga jobb